sīpolus- bet tas ne visiem patīk. un ābolus skābākus kādus- arī na ļubitela. šīm abām lietām esot klāt gan rosols ir apēdams tanī pašā dienā. un, pats galvenais- doktor (piena) desu! piparus bik var piebērt.
ō jā, šo ar vēžu kakliem arī redzēju, bet šī recepte noteikti ir no kādiem vācbaronu vai krievucaru laikiem, jo, patiesīb sakot, nesaprotu, kur agrāk šajos paltuma grādos kaperus un olīvas dabūja... ;]
from:
zintish
date: Feb. 24., 2010 - 01:57 pm
#
un, pats galvenais- doktor (piena) desu!
piparus bik var piebērt.
Atbildēt | Diskusija
from:
zintish
date: Feb. 24., 2010 - 01:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ttp
date: Feb. 24., 2010 - 02:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Feb. 24., 2010 - 02:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ttp
date: Feb. 24., 2010 - 02:06 pm
#
kāda gaļa un kāda zivs?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Feb. 24., 2010 - 02:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sieviete_tanks
date: Feb. 24., 2010 - 02:16 pm
#
Irbes — ½ gabals. Kartupeļi — 2 gabali. Gurķi (svaigi) — 1 gabals. Salāti — 3–4 lapas. Provansas mērce — 1½ ēdamkarotes. Vēžu kakliņi — 3 gabali. Aspiks — ¼ glāzes. Kaperi — 1 ēdamkarote. Olīvas — 3–5 gabali.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Feb. 24., 2010 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tati
date: Feb. 24., 2010 - 02:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais