pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[goddes]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Feb. 24., 2010 | 01:50 pm
posted by:
ttp
in
pajautaa
Ko vēl var likt rosolā bez karpeļiem, olām, burkāniem, zaļajiem zirnīšiem?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {47}
from:
goddes
date:
Feb. 24., 2010 - 02:05 pm
#
rosols jau pirmsākumos kā oriģinālā recepte bija zivs+gaļa un tad apauga ar variācijām
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
ttp
date:
Feb. 24., 2010 - 02:06 pm
#
interesno
kāda gaļa un kāda zivs?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
goddes
date:
Feb. 24., 2010 - 02:11 pm
#
vot neatceros, minēšu ka cauraudzis+siļķe, bet neesmu drošs. šķiet Sirmais ir klārējis vēsturi šajā sakrā.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
sieviete_tanks
date:
Feb. 24., 2010 - 02:16 pm
#
Pirmsākumā bija:
Irbes — ½ gabals. Kartupeļi — 2 gabali. Gurķi (svaigi) — 1 gabals. Salāti — 3–4 lapas. Provansas mērce — 1½ ēdamkarotes. Vēžu kakliņi — 3 gabali. Aspiks — ¼ glāzes. Kaperi — 1 ēdamkarote. Olīvas — 3–5 gabali.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
goddes
date:
Feb. 24., 2010 - 02:17 pm
#
jā, irbe - pareizi!! bet par to zivi arī nez kādēļ esmu pārliecināts:)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
tati
date:
Feb. 24., 2010 - 02:27 pm
#
ō jā, šo ar vēžu kakliem arī redzēju, bet šī recepte noteikti ir no kādiem vācbaronu vai krievucaru laikiem, jo, patiesīb sakot, nesaprotu, kur agrāk šajos paltuma grādos kaperus un olīvas dabūja... ;]
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
goddes
date: Feb. 24., 2010 - 02:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ttp
date: Feb. 24., 2010 - 02:06 pm
#
kāda gaļa un kāda zivs?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Feb. 24., 2010 - 02:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sieviete_tanks
date: Feb. 24., 2010 - 02:16 pm
#
Irbes — ½ gabals. Kartupeļi — 2 gabali. Gurķi (svaigi) — 1 gabals. Salāti — 3–4 lapas. Provansas mērce — 1½ ēdamkarotes. Vēžu kakliņi — 3 gabali. Aspiks — ¼ glāzes. Kaperi — 1 ēdamkarote. Olīvas — 3–5 gabali.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goddes
date: Feb. 24., 2010 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tati
date: Feb. 24., 2010 - 02:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais