« previous entry | next entry »
Nov. 22., 2009 | 03:53 pm
posted by: pieninjsh in pajautaa

Vai Tu atbalstītu jauna likumprojekta iesniegšanu, kas veiktu izmaiņas CSN un izpaustos sekojoši:

Apdzīvotās vietās, atļauts nogriezties pa labi pie sarkanā luksofora signāla, ja tas netraucē citu ceļu satiksmes dalībnieku kustību.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {44}

watt

from: [info]watt
date: Nov. 22., 2009 - 04:11 pm
#

Nē, jo ar mūsu džigitiem veidotos daudz avārijas situācijas.
(Un šobrīd OCTA/bonus-malus sistēma vēl nav tik drakoniska, lai cilvēki reāli baidītos iekļūt avārijā, lai neriskētu.)

Latvijas apstākļos (kad par avārijas izraisīšanu tev praktiski nekāds sods nav), labāk tomēr lēnītēm ierīkot papildsekcijas krustojumos, kur tas tiešām ir iespējams. Redz, uztaisīja papildsekciju (zaļo bultiņu) pagriezienam uz Salu tiltu (no centrāltirgus puses braucot, Gogoļa ielai laikam), un baigi viss ok notiek...

Te ir pārāk nepārredzami ceļi, pilsētās mājas ir pārāk tuvu krustojumam, nepārskatāmi kas tur no kreisās puses brauc (vai nesas). Es esmu bijis Los Angelos, un tur ceļi (krustojumi) ir pavisam citādi būvēti, tur viss ir pārskatāmi, un tad arī labi redz: vai vari nogriezties vai nevari (vai nevienam netraucēsi).

Atbildēt | Diskusija


watt

from: [info]watt
date: Nov. 22., 2009 - 04:18 pm
#

+, LA pie sarkanā uzgriežot kādam priekšā (labais pagrieziens uz sarkano tur ir atļauts, izņemot ja ir plāksnīte "No Turn On Red"), ja izraisīsi avāriju tad vari rēķināt ka tev attiesās gan māju, gan varbūt maksāsi visu mūžu pensiju par nodarīto kaitējumu (par ārstēšanos utt). ļoti drakoniski. Cilvēki tur ir šādi iebiedēti, un ļoti disciplinēti brauc. Ļoti disciplinēti.

Atbildēt | Iepriekšējais