Garšvielas
« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2009 | 11:33 pm
posted by: panacea in pajautaa
Sveiki!
Vai Jūs varētu ieteikt kādu veidu, kā vislabāk sasaldēt garšvielas uzglabāšanai? Plānots saldēt raudeni, citronmētru, piparmētru un pētersīli. Varbūt, ka nemaz navajag saldēt, bet ir kāds cits - vislabākais - uzglabāšanas veids?
Paldies!
Vai Jūs varētu ieteikt kādu veidu, kā vislabāk sasaldēt garšvielas uzglabāšanai? Plānots saldēt raudeni, citronmētru, piparmētru un pētersīli. Varbūt, ka nemaz navajag saldēt, bet ir kāds cits - vislabākais - uzglabāšanas veids?
Paldies!
from: dunkelheit
date: Nov. 17., 2009 - 08:03 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:05 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dunkelheit
date: Nov. 17., 2009 - 08:15 am
#
un piparmētras foršāk laikam ir sakaltēt priekš tējas.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:18 am
#
-
un par piparmeetraam - fufelis - daudzkaart paarbaudiits: saldeetas ir daudz, daudz aromaatiskaakas, kraasa teejai, kaa tikko pluuktaam utt...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dunkelheit
date: Nov. 17., 2009 - 08:24 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:26 am
#
par piparmeetraam - na ljubitjelja aciimredzot :)
tak lai autore izmeegjina abus variantus un pati izdomaa, kaa labaak patiik :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:29 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:03 am
#
kalteetam jebkam tie vairaak zuud, kaa arii aromaats vairs nav, kaa svaigam...
no tevis nosauktaa - oregano (tobish raudeni) neesmu meegjinaajusi saldeet... nezinu, kaa sanaak - paareejais viss, tai skaitaa piparmeetras - perfekti!
/pagaadaa permanento markjieri vai tml., ar ko uz kasteem uzrakstiit, kas tajaas iekshaa ;) - laika gaitaa var aizmirsties/
Atbildēt
from: pupturis
date: Nov. 17., 2009 - 11:19 am
#
ja liksi slapjas vai mitras - var slipt un sapelēt.
Atbildēt