pajautaa

Garšvielas

« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2009 | 11:33 pm
posted by: panacea in pajautaa

Sveiki!

Vai Jūs varētu ieteikt kādu veidu, kā vislabāk sasaldēt garšvielas uzglabāšanai? Plānots saldēt raudeni, citronmētru, piparmētru un pētersīli. Varbūt, ka nemaz navajag saldēt, bet ir kāds cits - vislabākais - uzglabāšanas veids?

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:18 am
#

es nepiekasos vaardiem vispaar - atsaucoties uz tevis rakstiito, tikai ieteicu variantu kaa saldeet...
-
un par piparmeetraam - fufelis - daudzkaart paarbaudiits: saldeetas ir daudz, daudz aromaatiskaakas, kraasa teejai, kaa tikko pluuktaam utt...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Nov. 17., 2009 - 08:24 am
#

viss jau ir labi, pēc sevis zinu, ka no rīta 5:30 galīgi nav lustes rakņāties pa pa saldētavu meklējot piparmētras dienišķajai rīta tējai un pēc tam vēl lauzt viņas vaļā. man PERSONĪGI patīk kaltetas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:26 am
#

:))) 'brīt!

par piparmeetraam - na ljubitjelja aciimredzot :)
tak lai autore izmeegjina abus variantus un pati izdomaa, kaa labaak patiik :)

Atbildēt | Iepriekšējais


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:29 am
#

p.s. "lauzt valjaa" - tad nu gan pamatiiga sasaldeetava - man tie visi zaljumi, kad sasalushi kastiitees (pie -18 graadiem), ir irdeni, chaukstiigi, ar teejkaroti no kasteetes iznjemami - neko nav naacies lauzt...

Atbildēt | Iepriekšējais