Garšvielas
« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2009 | 11:33 pm
posted by: panacea in pajautaa
Sveiki!
Vai Jūs varētu ieteikt kādu veidu, kā vislabāk sasaldēt garšvielas uzglabāšanai? Plānots saldēt raudeni, citronmētru, piparmētru un pētersīli. Varbūt, ka nemaz navajag saldēt, bet ir kāds cits - vislabākais - uzglabāšanas veids?
Paldies!
Vai Jūs varētu ieteikt kādu veidu, kā vislabāk sasaldēt garšvielas uzglabāšanai? Plānots saldēt raudeni, citronmētru, piparmētru un pētersīli. Varbūt, ka nemaz navajag saldēt, bet ir kāds cits - vislabākais - uzglabāšanas veids?
Paldies!
from:
le_minga
date: Nov. 17., 2009 - 08:03 am
#
kalteetam jebkam tie vairaak zuud, kaa arii aromaats vairs nav, kaa svaigam...
no tevis nosauktaa - oregano (tobish raudeni) neesmu meegjinaajusi saldeet... nezinu, kaa sanaak - paareejais viss, tai skaitaa piparmeetras - perfekti!
/pagaadaa permanento markjieri vai tml., ar ko uz kasteem uzrakstiit, kas tajaas iekshaa ;) - laika gaitaa var aizmirsties/
Atbildēt