bietes

« previous entry | next entry »
Nov. 3., 2009 | 06:57 pm
posted by: lauska in pajautaa

Lāābvakar, cibiņi :)
Nopirku bietes, bet nezinu, kā šamās pieņemts vārīt, jo nekad nav nācies to darīt pašai.
Tātad, vai kāds biešu vārīšanas speciālists man varētu paskaidrot, ko man darīt pēc tam, kad būšu nomazgājusi smiltis? Mizot vai vārīt ar visu mizu? Cik ilgi jāvāra tāda apelsīna lieluma biete?



# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

from: [info]primadonna
date: Nov. 3., 2009 - 07:06 pm
#

pusstundu pēc pamošanās jāpārgriež uz pusi un jāierīvē vaigi ar griezuma pusi

Atbildēt | Diskusija


lauska

from: [info]lauska
date: Nov. 3., 2009 - 07:08 pm
#

a man sejas krāsa arī bez bietēm veselīga

Atbildēt | Iepriekšējais