pajautaa

Smilshu miikla

« previous entry | next entry »
Okt. 19., 2009 | 05:38 pm
posted by: muzungu in pajautaa

Kaads var pastaastiit kaadu recepti, kur miiklas pamatne buutu liidziiga smilshu miiklai, bet vienkaarshaaka un pildiijumaa vareetu buut kaut kaadi auglji - banaani vai aaboli vai biezpiens vai kaut kas. Karoch galvenais -garshiiga, bez sarezhgjiitaam sastaavdaljaam, viegli pagatavojama, aatri pagatavojama.. Cilveekiem 50 teiksim.
Ceru, ka domu uzkjeeraat :) Paldies ;)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 19., 2009 - 05:42 pm
#

Kādā veidā plānots to pamatni veidot? Es apaļajiem pīrāgiem taisu 100 g sviesta un pusotras tases miltu (tase ir 236 ml), saplucina vienmērīgi kopā un pielej pāris karotes saldā krējuma, kārtīgi samīca. Pamatne sanāk trausla un mazliet iesāļa, kas labi iet kopā ar saldiem pildījumiem.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 19., 2009 - 06:26 pm
#

Mums ir taadas kantainas milzu plaatnes, saldais krejums gan nav maniits.

Atbildēt | Iepriekšējais


tante

from: [info]tante
date: Okt. 19., 2009 - 05:44 pm
#

daudzumus priekš 50 izrijējiem pati sarēķini, bet primitīvākā ābolu šarlotes recepte 6 cilvēkiem ir šāda -
500 gr ābolu
200 gr cukura
200 gr miltu
2 olas
100 ml piena
70 gr margarīna
kanēlis pēc patikas...

ābolus sagriež plānās šķēlītēs ...
olas, miltus un cukuru sakuļ kopā.. margarīnu izkausē - mierīgi var nepārtraukti maisot uz plīts pusminūtē to panākt... pieliek pienu un sakuļ ar putojamo slotiņu vai mixeri.. pieliek izkausēto margarīnu un atkal sakuļ...
ābolus izliek viegli ietaukotā veidnē, pāri pārlej iegūto mīklu, uzkaisa cik grib kanēli un cep 30 minūtes 180-200 grādos...
garšo labi gan silts, gan auxts, siltam ideāli klāt dot auxtu pienu piedzert..:)

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 19., 2009 - 06:27 pm
#

Sis izklausas labi. Ko veel var izmantot aabolu vietaa?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Okt. 19., 2009 - 07:45 pm
#

plūmes, bet 300 gr, bumbierus - tos pašus 500 gr, avenes vai vīnogas 400 gr..:)

Atbildēt | Iepriekšējais


only after dark

from: [info]tvarj
date: Okt. 19., 2009 - 05:59 pm
#

es nupat taisiiju sviests + cukurs +biezpiens + milti. vienkaarsha un eerta tikai noprotu, ka ar biezpienu tev tur vareetu buut gruutiibas :(

Atbildēt | Diskusija


muzungu

from: [info]muzungu
date: Okt. 19., 2009 - 06:25 pm
#

Biezpiens ir, so ir ok. Kaadas ir proporcijas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Okt. 19., 2009 - 06:46 pm
#

1 pacinja sviesta
200 gr cukura
200 gr biezpiens
un eee milti taa lai tas viss turas kopaa :D aptuveni 2 glaazes laikam buus.

izkausee sviestu, pieliec cukuru, arii pakausee. tad piegaaz biezpienu un tad maisot ber klaat miltus taa, lai sanaak smilshu miiklas konsistence :) vienkaarshi diezgan

Atbildēt | Iepriekšējais