pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 12., 2009 | 02:29 pm
posted by: jack in pajautaa

rīt lielais plāns ābolu vīnu pataisīt.

Respektīvi, nekāda rauga nav un nebūs, bet pārguglējot sapratu, ka izspiežam sulu no āboliem. Uzkarsējam līdz 75' grādiem un atdzesējam līdz 18 un tad liekam rūgt.

Cukuru pievienojam ~3kg uz 10L sulas, bet ieteicams pievienot 1 kg, pēc ~1mēneša vēl vienu, parlejot un vel pēc mēneša 3. kg, atkal pārlejot.

Vai kāds var mani palabot vai ko ieteikt? Padalīties ar pieredzi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Sep. 13., 2009 - 11:05 am
#

vēl vari iemest vīnogu ķekaru ar visu kātiņu, jo tajā ir dabīgs raugs, process noritēs ātrāk.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Sep. 14., 2009 - 02:44 pm
#

Uz vīnogu miziņām ir tas raugs. ;)) Pareizi, jūtams, ka cilvēks kaut ko ir darījis pats. ;))

Atbildēt | Iepriekšējais