jack

Sep. 12., 2009 | 02:29 pm
No:: jack

rīt lielais plāns ābolu vīnu pataisīt.

Respektīvi, nekāda rauga nav un nebūs, bet pārguglējot sapratu, ka izspiežam sulu no āboliem. Uzkarsējam līdz 75' grādiem un atdzesējam līdz 18 un tad liekam rūgt.

Cukuru pievienojam ~3kg uz 10L sulas, bet ieteicams pievienot 1 kg, pēc ~1mēneša vēl vienu, parlejot un vel pēc mēneša 3. kg, atkal pārlejot.

Vai kāds var mani palabot vai ko ieteikt? Padalīties ar pieredzi?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: