pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 12., 2009 | 02:29 pm
posted by: jack in pajautaa

rīt lielais plāns ābolu vīnu pataisīt.

Respektīvi, nekāda rauga nav un nebūs, bet pārguglējot sapratu, ka izspiežam sulu no āboliem. Uzkarsējam līdz 75' grādiem un atdzesējam līdz 18 un tad liekam rūgt.

Cukuru pievienojam ~3kg uz 10L sulas, bet ieteicams pievienot 1 kg, pēc ~1mēneša vēl vienu, parlejot un vel pēc mēneša 3. kg, atkal pārlejot.

Vai kāds var mani palabot vai ko ieteikt? Padalīties ar pieredzi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Princese Zeltīte

from: [info]elina
date: Sep. 12., 2009 - 04:11 pm
#

j'a, nu veel varu ieteikt cukuru likt veel paleenaak. un nesen biju pie viena viindara,kursh ieteica viina rauga vietaa likt medu. bet to es pati veel neesmu izmeegjinaajusi ;)

Atbildēt | Diskusija


jack

from: [info]jack
date: Sep. 12., 2009 - 04:20 pm
#

opā, paldies

Atbildēt | Iepriekšējais