pajautaa

Iekarsis laptops

« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2009 | 01:08 pm
posted by: chirkainais in pajautaa

Sveika, datoros zinošā tauta un arī savādāk domājošie!
Nesen tika novērota problēma - mans HP Compaq klēpjdators ņēma un slēdzās ārā nebrīdinot, nebilstot ne pušplēsta vārda. Domāju - vīruss. Palaižu visus virus-scan utt., neko neatrod. Pa vidu kompīc atkal paspējis pāris reižu galu izlaist. Tad nejauši pieķēru šam pie pakaļas, tur, kur ventilators - karsts kā ellē! Sapratu, ka nabags raujas vaiga sviedros un cepās ārā. Atskrūvēju, iztīrīju ventilatoru (bija diezgan piegānīts, kā rīgas kanāls). Uz kādu laiku tas līdzēja.
Bet nu problēma ir atpakaļ. Un ne tā, ka ik pārdienas, bet ik pa pusstundai. Vienkārši ieslēgts tas darbojas normāli, bet tiklīdz tiek palaistas manas ikdienišķās aplikācijas, tā - Čau, Rasma!
Jautājums - ko darīt? Tīrīt cieto disku? Nav man viņš tik ļoti piedzīts un pārslogots, kādi 70% aizņemti. Lietot mazāk prgrammu vienlaicīgi? Tik daudz arī nemaz nelietoju - mozilla, word, foobar plus vēl kāda viena. Moš ventilators vainīgs? To atkal iztīrīju, puteklis vispār nav virsū.
Kamēr no sava aizvēsturiskā rezerves kompīša rakšos pa gūglesmātes padusi risinājumus meklējot, labprāt saņemšu arī jūsu atbilžu versijas. Balvas nesolu, bet pateicīgs gan būšu.
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

oblica

from: [info]oblica
date: Aug. 28., 2009 - 02:30 pm
#

man ir acer portatīvais mēsls

Atbildēt | Iepriekšējais