pajautaa

kūkas

« previous entry | next entry »
Jul. 14., 2009 | 08:52 pm
posted by: flog in pajautaa

Pēc stundas malšanās cauri receptēm.lv un visādiem cāļiem tomēr izlēmu pajautāt arī šeit- kādas ne pārāk sarežģitas kūkas tu mēdz gatavot, kad gaidāmi viesi? nepieciešamas kūkas..uz 20 cilvēkiem. bija doma par 3 gab.
pagaidām kreņķis tur, ka nespēju šeit atrast marmelādi un zefīru- līdz ar to manas idejas pakūpējušas gaisā. arī par biezpienu nav zināms-ir pieejams vai nav. bet varbūt vari ieteikt kaut ko garšīgu ko pats gatavo, kas neaizņem pārāk daudz laika un nav gluži parastais "nopirku veikalā biskvītu, pa vidu iesmērēju vecmāmiņas ievārījumu un noriju aci nepamirkšķinot"

būšu dikti pateicīga par dažādām variācijām. (pagaidāmesmu apstājusies pie kūkām kuras nevajag cept- tīri cepumu masa mērcēta pienā, kādu krēmu pa vidu un leduskapī uz nakti) varbūt kāds arī var izstāstīt kā paša rokām pagatavot želantīnu?

pateicīga uz mūžu! (:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

only after dark

from: [info]tvarj
date: Jul. 14., 2009 - 10:09 pm
#

ja cep biskviitu tad visvienkaarshaakaa recepte ir - cik olu tik karoshu cukura un tik karoshu miltu. striikjeetas (ne ar kaudzi). dzeltenumus un baltumus puto atsevishkji, miltus un cukuru pie dzeltenumiem, nu un tad, protams, veel shkjipsninja saals un vaniliins/vaniljas cukurs. un iekshaa tad jau kjepseet var to, kas ienaak praataa. pieliksi miiklai kakao, buss shokolaades. un lai nav jaacep daudzas kaartas izcep vienu lielu un uztaisi "rollbiskviitu
lai izdodas ;)"

Atbildēt | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jul. 14., 2009 - 10:11 pm
#

Un, kad puto, vajag ūdens peldē pasildīt, tad ātrāk putojas. Vispār olas kādu stundu pirms putošanas jāizņem no lecskapja.

Eu, tvarj, mēs ir riktīgas cepējas. :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Jul. 14., 2009 - 10:13 pm
#

mhm, man no beerniibas vienmeer visaadas kuukas, bulcinjas un cepumi tieshi ir padevushies. :)
shodien gan mana zemenju kuuka izgaazaas :D

Atbildēt | Iepriekšējais