pajautaa

Tampere - Pirkkala

« previous entry | next entry »
Jul. 12., 2009 | 09:47 pm
posted by: atheist in pajautaa

Varbūt kāds ir nakšņojis tajā lidostā? Paskatījos www.sleepinginairports.com, bet izskatās, ka to lidostu pa nakti ciet taisot (t.i. pēc pēdējā reisa tajā dienā). Varbūt kāds 11.08-12.08. plāno būt Tamperē un varētu izlīdzēt ar naktsmājām vienai naktij (ja nu tā lidosta tiešām veras ciet)?

Vispār labprāt aprunātos ar kādu, kas paviesojies Tamperē. Diezgan daudz jautājumi uzdodami. :)

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Saziemota Linda

from: [info]sniedze
date: Jul. 12., 2009 - 10:37 pm
#

naktsmājām iesaku šo .. ;) papēti pats/i kas un kā .. bet es tur čucēju, neko daudz gan nezinu par rezervēšanu utt, jo to darīja kāds cits manā vietā, viss ko es atceros ir, ka bija lēti un ļoooooti labi par to lēto cenu.
http://www.omenahotels.com/hotel-helsinki-eerikinkatu?hid=584136

Atbildēt | Diskusija


Atheiste

from: [info]atheist
date: Jul. 12., 2009 - 10:45 pm
#

paskatījos. visas vietas jau uz augustu rezervētas :) pat uz septembri jau viss pilns

Atbildēt | Iepriekšējais


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jul. 13., 2009 - 01:10 am
#

Es ciemojos pa Tamperi pirms kāda laiciņa, vairāk tā pa pilsētu un pa bodēm, un Vapriiki muzejā. Kas tieši Tev jautājams? Varbūt kaut ko šo to varu pateikt, ko atcerēšos.
Bet vispār es tur ciemojos pie draudzenes, kura netālu no Tamperes dzīvoja pāris gadus, bet tagad jau gadu jau citā valstī dzīvo :D Var viņai kaut ko uzjautāt, kas interesē

Atbildēt


poromies

from: [info]lintu
date: Jul. 13., 2009 - 10:43 am
#

nu fz kā ar to gulēšanu. tameperes pirkkala ļoti maza ir, pēc izskata vispār kaut kāds angāriņš. ryanair rīko autobusus UZ lidostu, nezinu, vai ir arī no lidostas uz pilsētu. jo nav dārgi - janvārī bija ~ 6 eur. labāk pilsētā kaut kur pastaigāties (tur gan, piem., rīta pusē arī darbadienās nekas nenotiek, tikai dzelzceļa stacijā un makdonaldā ir izdevies agrā stundā pasēdēt)

Atbildēt