« previous entry | next entry »
Jun. 16., 2009 | 04:32 am
posted by: bumbumbumz in pajautaa

mīļās meitenes,

man te tāds intīmāks jautājums,
vai jums ir kādreiz bijis, ka nākošajā dienā pēc seksa ir tāda nekomforta sajūta un vēlme iet uz tualeti visu laiku, lai arī nekāda lielā urinēšana nesanāk.

lasīju par visām sts slimībām, bet visur teikts, ka pirmās pazīmes parādās 3-20 dienu laikā..

varētu būt, ka tas ir dēļ tā, ka kādu laiciņu nebija bijis sekss un tagad sanāca tā diezgan wiild?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

digna

Re: es centos

from: [info]digna
date: Jun. 17., 2009 - 09:25 pm
#

Ko Tu vari visu laiku kaut ko dirst par mani persōnīgi?
Ko Tu vispār ielaidies ar mani - vienīgo losi, kura domā, ka fitoterapija ir homeopātija - šajā diskusijā?

Atšķaidīti vai neatšķaidīti, bet tie darbojas. Šis nav pārāk labs piemērs, bet pirmais, kas man ienāca prātā - Tu vari dzert 96% spirtu (ja neizdedzināsi rīkli un barības vadu) un vari dzert kaut kādu vieglo čuralu, abi ir alkoholiski dzērieni. Un no abiem iespējams piedzerties.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:)

from: [info]areems
date: Jun. 17., 2009 - 09:34 pm
#

piedod, ka piepišos personīgi, es zinu, ka tā nav godīgi un smuki. bet man nekas cits neatliek, jo tev atkal nav taisnība. tavs piemērs būtu +/- pareizs tad, ja pudele 96% spirta tiktu atšķaidīta vairāk kā 9000 baseinos.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


digna

Re: :)

from: [info]digna
date: Jun. 17., 2009 - 09:39 pm
#

Viss, es padodos,
bet tas nenozīmē, ka piekāpjos un atzīstu Tava viedokļa pārākumu.
Šķiet, Tava profesionālā esošā vai topošā izglītība ir saistīta ar spēcīgu argumentāciju, kuras, savukārt, man nav, tāpēc - padodos.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


viss kārtībā, mačo.

from: [info]areems
date: Jun. 17., 2009 - 10:41 pm
#

es taču negribu, lai tu piekāpies, nebūt ne. manu sirsniņu visvairāk sasildītu digna, kas, garlaicības mākta, tāltālā nākotnē nolemj vienreiz un par visām reizēm noskaidrot visu par šo štelli (cerībā savākt argumentamunīciju un kārtīgi sabāzt tam lecīgajam, kaitinošajam un nekaunīgajam cibiņam no pagātnes, protams). vislabākajā gadījumā, tu pēc diktiem puņķiem un asarām nonāc pie secinājuma, ka tā visa tomēr ir bijusi huiņa, un ka ļaunie homeopāti ir izmantojuši tavu labvēlību un uzticību. ufff.. tad tu noskaidro kur es dzīvoju, lec taksī un meties pie manis pēc mežon

es gaidīšu ar maisu, bet ja tā tomēr notiek, priecāšos par to dzirdēt. tad gan būtu svētki, ar salūtu, uzvaras deju un lidmašīnu, kas astē velk "TOLD YOU SO" - tu būtu pirmā, kas mainījusi viedokli pēc +/- anonīmas lekšanās internetā. te, galu galā, lielākoties ir tikai preteklības.

un es neesmu pārliecināts par sava viedokļa pārākumu (patiesumu gan). tu esi ļoti brangā kompānijā, latvijas homeopāti ar savām netīrajām roķelēm ir pamanījušies savu vārdiņu piestiķēt visam, kas patiešām varētu būt vērtīgs, labs un strādājošs (fitoterapijai). tizli, bet man toreiz bija samērā ķēpīgi tikt pie _homeopātiskajām_ miegazālēm - aptiekāres uzstājīgi piedāvāja visvisādas zāļu tējas/dabas produktus, no kuriem varētu arī nepamosties. man šķiet, ka es toreiz neveikli pajokoju ar "nē nē, man vajag homeopātiju-homepātiju: to, kas neko nedara". tieši tāpēc es nočnojdozoroju šo štelli, lai sliņķi un tiepšas, kas nevaidā aiziet pie ārsta, neizgrūstu naudu dranķībās. nu, vismaz ne homeodranķībās. vai gaišreģos, viņi sūkā vēl vairāk

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: viss kārtībā, mačo.

from: [info]digna
date: Jun. 17., 2009 - 10:46 pm
#

Jau redzu, kur Tevis rakstītajā varētu runāt pretī, bet man jau sen ir apnicis, tāpēc viss, punkts.
Es jau to punktu pieliku ar savu iepriekšējo komentāru.

Atbildēt | Iepriekšējais