« previous entry | next entry »
Jun. 16., 2009 | 04:32 am
posted by: bumbumbumz in pajautaa

mīļās meitenes,

man te tāds intīmāks jautājums,
vai jums ir kādreiz bijis, ka nākošajā dienā pēc seksa ir tāda nekomforta sajūta un vēlme iet uz tualeti visu laiku, lai arī nekāda lielā urinēšana nesanāk.

lasīju par visām sts slimībām, bet visur teikts, ka pirmās pazīmes parādās 3-20 dienu laikā..

varētu būt, ka tas ir dēļ tā, ka kādu laiciņu nebija bijis sekss un tagad sanāca tā diezgan wiild?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Jun. 16., 2009 - 09:07 pm
#

es kā farmaceite (no rītdienas diplomēta) teikšu (nu lai veicinātu ticamību).

ja tev konkrēti sāp un tu nevari pačurāt tā kā tu to apraksti, tad ļoti ātri jāiet pie ārsta, jo tas ir urīnvadu iekaisums, kas ja laicīgi netiek ārstēts aiziet uz nierēm, kas ir ĻOTI slikti. ejot pie ārsta uzreiz jau vari paņemt līdzi urīnanalīzi, lai ietaupās laiks.

ja sāpes nav tik izteiktas un it kā kaut kas pasāp, bet ne tik traki, tad var lietot urosept, dzert dzērveņu sulu (kam piemīt antibakteriāla iedarbība un tas par tiem sārmiem/skābēm augstāk diskusijā tāds pamatīgs fufelis) un tā.

abos gadījumos dzer cik vien vari. pilnīgas muļķības, ka vajag pagaidīt, kamēr ir ko čurāt. tā kaite ir jāskalo ārā un to var izdarīt tikai ļoti daudz dzerot un ļoti daudz čurājot.

sekss var būt pie vainas tādā ziņā, ja tu pēc seksa nepačurāji. baktērijas var "ieberzties" urīnizvadkanālā, kas sievietēm ir ļoti īss un hop - no turienes jau viens pūtiens līdz urīnpūslim. pēc seska tamdēļ vienmēr centies pačurāt un ja var - apmazgāšanās arī nenāk par skādi. :)



Atbildēt | Diskusija


Lyr

;))

from: [info]lyrfeel
date: Jun. 17., 2009 - 09:42 am
#

Bet es kā (jau sen) diplomēta poligrāfijas speciāliste teikšu, ka Tu neievēro latviešu valodas rakstības likumus. Teikums jāsāk ar lielo burtu. Un daudz komatu Tev trūkst.
Varētu jau piedot un nepiesieties, bet nokaitināja Tavs viszinības tonis! :P Peace.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lacy F

Re: ;))

from: [info]panacea
date: Jun. 17., 2009 - 03:33 pm
#

tas ir tāpēc, ka es apstrīdēju tavas bioķīmijas zināšanas? nu, piedod, ka viszinīgs tonis, tu pie ārsta vai farmaceita aizejot sagaidi minstināšanos vai pārliecinātu atbildi?

bez tam par pareizrakstību - es vairākus gadus strādāju par tulkotāju un interpunkciju un pareizrakstību zinu visnotaļ labi. cits jautājums - cik ļoti man to gribas ievērot internetā.

Atbildēt | Iepriekšējais