pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 31., 2009 | 03:13 am
music: Dead Can Dance - Indus
posted by: the_bullet in pajautaa

Sveiki!

Kurš ir lidojis ar Ryanair caur Stokholmas lidostu, varbūt varētu pateikt, vai tur ir tīri ok, ja paliek pa nakti lidostā?

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]rindra
date: Maijs. 31., 2009 - 08:40 am
#

Tā ir ļoti maza lidosta, darīt tur nav ko, ēdiens dārgs, un man liekas, ka nav arī normāla dīvāniņa, kur atlaisties (nezinu, varbūt tur vietējā viesnīca ir kāda, ja tu biji domājis/usi tā).Man bija tur 7 h jāpavada, un tas bija grūti.

Atbildēt


supsab

from: [info]supsab
date: Maijs. 31., 2009 - 11:22 am
#

varbūt gribēji dzirdēt tikai cibotāju pieredzes stāstus, bet varbūt Tev noder arī šis - http://www.sleepinginairports.com/

Atbildēt


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Maijs. 31., 2009 - 11:43 am
#

ir nācies tur pavadīt nakti. diemžēl tur ir tikai kafejnīcas tipa galdiņi un koka krēsli. tos sabīdot vairākus kopā esmu pārlaidis nakti. Tur pie kafejnīcas ir tv6 zviedru TV kanāls, kurš rāda filmas angļu valodā ar titriem, vismaz var pavadīt laiku saturīgi. A savādāk nudien, viss tur ir maziņš :) Veikaliņš veras ciet ap pl. 00. Ja brauc no Latvijas puses, tad iepērc Latvijā kādus augļus un ēdamo, lai ir ko iekost vakariņās. Ja ir lielā soma, tad protams arī ūdens pudeli paņem.

Atbildēt


Saprāta balss

from: [info]macabre
date: Maijs. 31., 2009 - 12:36 pm
#

Par palikšanu lidostā laikam jau daysleeper gana labi uzrakstīja.

Ja nu gadījumā gribās augstāku komforta līmeni - kādus 50 metrus no lidostas ēkas ir Connect hotel - cik atceros cenas bija salīdzinoši ok (vismaz salīdzinot ar Stokholmas viesnīcu cenām), pašā Nyköping arī pāris viesnīcas ir, bet šajā gadījumā būs gabaliņu jāpabrauc/jāpaiet.

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Maijs. 31., 2009 - 12:41 pm
#

tā viesnīca vienam cilvēkam toč neatmaksājas, jo sanāk ap 36 Ls pa nakti. Labāk tad pārlaist nakti kaut kur kaut kā :) par ietaupīto naudu no LV caur Zviedriju var uz Sardīniju (Alghero) un atpakaļ aizbraukt :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Saprāta balss

from: [info]macabre
date: Maijs. 31., 2009 - 12:56 pm
#

Manā vērtību skalā ērta gulta >> Sardīnija any time. Bet nu katram jau savs :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Maijs. 31., 2009 - 02:31 pm
#

esmu laikam pārāk skops, lai iemainītu 7 stundas lidostā pret 36 Ls :)

Atbildēt | Iepriekšējais


shelter

from: [info]shelter
date: Jun. 1., 2009 - 02:07 pm
#

man arii shkjiet ka labaak tomeer panemt kautkaadu fast-sleep variantu turpat tajaa viesniicaa kas ir pie Skavstas lidostas. tomeer baigaa mociishanaas nakshnjot lidostaa. mees toreiz chetrataa paneemaam vienu mazo numurinju, tur tipa gulta kur var izvilkt apakshaa papildus nodalijumus.. un ja uz vairaakiem izdala, tad nav tik traki daargi

Atbildēt