Atkarībā, cik veca. Ja galīgi nobojājies, tad nezinu, bet, ja vēl izskatās lietojams, varētu mēģināt kēksā iecept - 1 ola, glāze cukura, glāze krējuma, 2 glāzes miltu, karote ar etiķi dzēstas sodas. Sākot ar cukuru un olu, to visu sakuļ kopā, un tad kēksa formā. Ja ir daudz krējuma, tad attiecīgi proporcijas var palielināt :) Miltus varbūt vajag mazliet mazāk, tur jāskatās, kāda konsistence veidojas mīklai.
nu, kaut kādām īpašajām pankūkām mož arī ir recepte citādi normālām pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas ir -piens [+tas skābais krējums] -milti -ola (visbiežāk viena) -cukurs
proporcijas nosaka uz aci, lai būtu vajadzīgā mīklas konsistence
from:
apjukums
date: Sep. 16., 2005 - 12:18 pm
#
Atbildēt
from:
antuanete
date: Sep. 16., 2005 - 12:24 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
rikella
date: Sep. 16., 2005 - 02:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
bagdarama
date: Sep. 16., 2005 - 02:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
austrinjsh
date: Sep. 16., 2005 - 12:30 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
rikella
date: Sep. 16., 2005 - 02:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
misame
date: Sep. 16., 2005 - 03:13 pm
#
recepte?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
rikella
date: Sep. 16., 2005 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
misame
date: Sep. 16., 2005 - 03:54 pm
#
citādi normālām pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas ir
-piens [+tas skābais krējums]
-milti
-ola (visbiežāk viena)
-cukurs
proporcijas nosaka uz aci, lai būtu vajadzīgā mīklas konsistence
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
rikella
date: Sep. 16., 2005 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
misame
date: Sep. 16., 2005 - 04:03 pm
#
(pieņemot, ka drīkst) lietojot pavārgrāmatu sanāk labāk?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
rikella
date: Sep. 16., 2005 - 04:24 pm
#
ir protams ēdieni, kurus taisu uz aci un kuri sanāk.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
semo
date: Sep. 16., 2005 - 12:46 pm
#
Atbildēt