pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[rikella]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Sep. 16., 2005 | 11:59 am
posted by:
rikella
in
pajautaa
ko ēdamu un vēlams garšīgu var uztaisīt no veca krējuma?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {13}
from:
rikella
date:
Sep. 16., 2005 - 02:51 pm
#
un kāda i recepte? :)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
misame
date:
Sep. 16., 2005 - 03:13 pm
#
pankūkām?
recepte?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
rikella
date:
Sep. 16., 2005 - 03:42 pm
#
jā pankūkām ir recepte. man nav recepšu grāmata. nezinu kādas sastāvdaļas un cik daudz jāliek.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
misame
date:
Sep. 16., 2005 - 03:54 pm
#
nu, kaut kādām īpašajām pankūkām mož arī ir recepte
citādi normālām pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas ir
-piens [+tas skābais krējums]
-milti
-ola (visbiežāk viena)
-cukurs
proporcijas nosaka uz aci, lai būtu vajadzīgā mīklas konsistence
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
rikella
date:
Sep. 16., 2005 - 04:00 pm
#
tas "uz aci" man nepatīk :D man nekad nesanāk tā kā vajag.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
misame
date:
Sep. 16., 2005 - 04:03 pm
#
hmm, a drīkst jautājumu?
(pieņemot, ka drīkst) lietojot pavārgrāmatu sanāk labāk?
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
rikella
date:
Sep. 16., 2005 - 04:24 pm
#
jep, tad ir sajūta, ka viss tiek kontrolēts.
ir protams ēdieni, kurus taisu uz aci un kuri sanāk.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: rikella
date: Sep. 16., 2005 - 02:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: misame
date: Sep. 16., 2005 - 03:13 pm
#
recepte?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: rikella
date: Sep. 16., 2005 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: misame
date: Sep. 16., 2005 - 03:54 pm
#
citādi normālām pankūkām nepieciešamās sastāvdaļas ir
-piens [+tas skābais krējums]
-milti
-ola (visbiežāk viena)
-cukurs
proporcijas nosaka uz aci, lai būtu vajadzīgā mīklas konsistence
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: rikella
date: Sep. 16., 2005 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: misame
date: Sep. 16., 2005 - 04:03 pm
#
(pieņemot, ka drīkst) lietojot pavārgrāmatu sanāk labāk?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: rikella
date: Sep. 16., 2005 - 04:24 pm
#
ir protams ēdieni, kurus taisu uz aci un kuri sanāk.
Atbildēt | Iepriekšējais