pajautaa

par kūkām

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2009 | 11:01 am
posted by: liene in pajautaa

1. kā panākt to, lai biskvīts (recepte ar tām nenormāli putotajām olām) pēc izņemšanas no cepeškrāsns nesaplaktu pankūkā?
2. varbūt kāds šeit zin recepti šokolādes tortei. uzvedinošās detaļas - bija jācep daudz, daudz plānas kārtiņas ar tādu kā šokolādīgu cepumu bez cukura un jāsmērē pa vidu krēms kaut kāds, pēc tam jātur ledusskapī kādu diennakti, un tikai tad varēja ēst. enī aidias?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

from: [info]melpomene
date: Mar. 16., 2009 - 12:22 pm
#

vispār jau šķipsnu sodu vai naža galu cepampulveri un aidā

Atbildēt | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Mar. 16., 2009 - 12:23 pm
#

nuuuu, nav jau tik vienkārši. tad uzreiz jāliek arī mīklai kkāds krējums vai kas tāds klāt, un tas jau vairs nav tas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]melpomene
date: Mar. 16., 2009 - 04:02 pm
#

nekāds krējums

olas cukurs milti

šķipsniņa sodas vai cepampulveris

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Mar. 16., 2009 - 04:03 pm
#

sodai vai cepampulverim ir jābūt kaut kam, ar ko reaģēt. ne viens, ne otrs no zila gaisa nepūšas :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


bobijs varenais šāvējs

from: [info]glam_our
date: Mar. 16., 2009 - 04:55 pm
#

manās mājās arī vienmēr sōdu liek klāt
sōda tak jau ar ūdeni reaģē - puto kā traka

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]melpomene
date: Mar. 16., 2009 - 05:40 pm
#

muļķības.ar tām pašām olām uz urrā aiziet.

bet,ja gribi saplakušas pankūkas,tad lai veicas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Liene

from: [info]liene
date: Mar. 16., 2009 - 06:00 pm
#

nu laaaaaabi, lai nu tā būtu :D

Atbildēt | Iepriekšējais