par kūkām
« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2009 | 11:01 am
posted by: liene in pajautaa
1. kā panākt to, lai biskvīts (recepte ar tām nenormāli putotajām olām) pēc izņemšanas no cepeškrāsns nesaplaktu pankūkā?
2. varbūt kāds šeit zin recepti šokolādes tortei. uzvedinošās detaļas - bija jācep daudz, daudz plānas kārtiņas ar tādu kā šokolādīgu cepumu bez cukura un jāsmērē pa vidu krēms kaut kāds, pēc tam jātur ledusskapī kādu diennakti, un tikai tad varēja ēst. enī aidias?
2. varbūt kāds šeit zin recepti šokolādes tortei. uzvedinošās detaļas - bija jācep daudz, daudz plānas kārtiņas ar tādu kā šokolādīgu cepumu bez cukura un jāsmērē pa vidu krēms kaut kāds, pēc tam jātur ledusskapī kādu diennakti, un tikai tad varēja ēst. enī aidias?
from: liene
date: Mar. 16., 2009 - 04:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: glam_our
date: Mar. 16., 2009 - 04:55 pm
#
sōda tak jau ar ūdeni reaģē - puto kā traka
Atbildēt | Iepriekšējais
from: melpomene
date: Mar. 16., 2009 - 05:40 pm
#
bet,ja gribi saplakušas pankūkas,tad lai veicas.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: liene
date: Mar. 16., 2009 - 06:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais