pajautaa

iPhone zinātāji - PALĪGĀ!

« previous entry | next entry »
Feb. 25., 2009 | 04:17 pm
posted by: aiz in pajautaa

Bēdu stāsts šāds:
Man ir iPhone jaunākā versija. Pirkts LV iekš veikala DT Mobile. Cilvēks, kurš man viņu pārdeva, pirms tam lietoja LMT SIM karti. Es nopirku un bez problemām varēju lietot ar savu TELE2 SIM karti. Viss smuki gāja veselu mēnesi.
Tā nu gadījās, ka šodien uz Mac kompja nejauši nospiedu iekš iTunes (arī jaunākā versija) RESTORE. Gala rezultātā procesa pašās beigās iTunes izmeta paziņojumu "The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be a supported SIM Card". No paša telefona tagad iespējams veikt tikai emergency zvanus un viss, citu funkciju nav.

Ko man darīt, lai iPhone atkal strādātu??? Ja ne ar padomu, varbūt kāds var palīdzēt viņu salabot? Par samaksu vienosimies.

do-mi-no@inbox.lv

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Feb. 25., 2009 - 04:20 pm
#

Pārcelt savu tlf nr uz LMT :)

Atbildēt


from: [info]lodzinjsh
date: Feb. 25., 2009 - 04:27 pm
#

laikam, jālauž pa jaunam :D

Atbildēt


sara

from: [info]sara
date: Feb. 25., 2009 - 04:28 pm
#

Vai tikai viņš nenobloķēja, jo reāli tur jau visas tās legal lietas- un Iphone var lietot tikai ar LMT sim karti, ar ko oficiāli līgums, līdz ar to viņā bija atbloķēts un kā Tu viņu pieslēdzi legāli Itunes tā viņš nobloķēja. tā man domāt, man pašai ir IPhone, bet legālais ar LMT, tā kā īsti nepateikšu

Atbildēt


Meistars

from: [info]slepkava
date: Feb. 25., 2009 - 04:44 pm
#

principā pārāk oficiāli tas nav, bet vari pamēģināt aiziet uz kādu servisa centru un tur ar džekiem parunāt. Tālākais jau atkarīgs no tevis pašas.

Atbildēt


ELECTiC

from: [info]electical
date: Feb. 25., 2009 - 04:52 pm
#

Ar nepiemērotām darbībām (neofficiāli piesaistītu pie konkrētā telefona operatora) paredzētiem procesiem, tā bieži gadās, protams viss ir uzlaužams un "legāli " lietojams ar jebkuru karti, bet! Bet, sirdsapziņa klusē, tāpat kā ielādējot viņā kārtējo rīta skrejiena uz darbu/skolu/vai vel sazinkur "legālo" mūziku, kas par bargu naudu pirkta DC++.

Diemžēl tādu nu mēs Letiņi esam (un arī es neesmu bez grēka).


Bet ja atbilde uz jautājumu, jauns Jailbreak un Unlock un strādā tālāk kā pulkstenītis. skat šite http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=462648 , ja nesaproti, atrodi kādu puisi ar pumpām, bieziem briļļu stikliem un rūtainu kreklu, kam nav kaklasaites un augšējā podziņa cieši aizpogāta, jo mamma teica, ka tā var saaukstēties. Enjoy

Atbildēt


kebabs

from: [info]kebabs
date: Feb. 25., 2009 - 07:44 pm
#

yellowsn0w tev lieti noderēs ;)

Atbildēt