par miltiem bija doma, bet tikai ka klāt. nez kurā brīdī un kā vispār to visu sagatavot. mana versija - cept vai sautēttās sēnes un tad beigās piebērt miltus un krējumu. nu kā jau parasati kad taisa mērces. jebšu sēnēm vajaga savādāk? un kubiki vairs nau ;-/ ir kkādas garšvielas
doma pareizi, jo sēnes - tās vajag pasautēt kārtīgi. un garšvielas - aši aši uz sēnām, jo savādāk dabūsi bezgaršīgu lietu. ar laiku (beigās) piesper krējumu un miltus (čut čut, kā jūtu vajadzīgam biezumam). bet tiešām - neskopojies ar garšvielām - sēnes (ja ne-garšvielās turētas) aprij daudz!
from:
au
date: Feb. 7., 2009 - 12:59 am
#
Atbildēt | Diskusija
from:
santech
date: Feb. 7., 2009 - 01:03 am
#
mana versija - cept vai sautēttās sēnes un tad beigās piebērt miltus un krējumu. nu kā jau parasati kad taisa mērces. jebšu sēnēm vajaga savādāk?
un kubiki vairs nau ;-/ ir kkādas garšvielas
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
au
date: Feb. 7., 2009 - 01:13 am
#
bet tiešām - neskopojies ar garšvielām - sēnes (ja ne-garšvielās turētas) aprij daudz!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
santech
date: Feb. 7., 2009 - 01:33 am
#
rīt tad mēģināšu. tad arī paskatīšos kas man tur par garšvielām. un noteikti jautāšu ko var un ko nevar likt klātu
Atbildēt | Iepriekšējais