doma pareizi, jo sēnes - tās vajag pasautēt kārtīgi. un garšvielas - aši aši uz sēnām, jo savādāk dabūsi bezgaršīgu lietu. ar laiku (beigās) piesper krējumu un miltus (čut čut, kā jūtu vajadzīgam biezumam). bet tiešām - neskopojies ar garšvielām - sēnes (ja ne-garšvielās turētas) aprij daudz!
from:
au
date: Feb. 7., 2009 - 01:13 am
#
bet tiešām - neskopojies ar garšvielām - sēnes (ja ne-garšvielās turētas) aprij daudz!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
santech
date: Feb. 7., 2009 - 01:33 am
#
rīt tad mēģināšu. tad arī paskatīšos kas man tur par garšvielām. un noteikti jautāšu ko var un ko nevar likt klātu
Atbildēt | Iepriekšējais