« previous entry | next entry »
Feb. 7., 2009 | 12:48 am
posted by: santech in pajautaa

cik jēdzīga mērce var sanākt no saujiņas kaltētām sēnēm un puspakas skābt sākuša krējuma?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

austra

from: [info]au
date: Feb. 7., 2009 - 01:13 am
#

doma pareizi, jo sēnes - tās vajag pasautēt kārtīgi. un garšvielas - aši aši uz sēnām, jo savādāk dabūsi bezgaršīgu lietu. ar laiku (beigās) piesper krējumu un miltus (čut čut, kā jūtu vajadzīgam biezumam).
bet tiešām - neskopojies ar garšvielām - sēnes (ja ne-garšvielās turētas) aprij daudz!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]santech
date: Feb. 7., 2009 - 01:33 am
#

thnxz
rīt tad mēģināšu. tad arī paskatīšos kas man tur par garšvielām. un noteikti jautāšu ko var un ko nevar likt klātu

Atbildēt | Iepriekšējais