pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 23., 2009 | 11:39 am
posted by: goo in pajautaa

Labdien!

kā var uztaisīt tādu kraukšķīgu garoziņu zivij, kā ir fišfingeriem?

paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

only after dark

from: [info]tvarj
date: Jan. 23., 2009 - 11:41 am
#

apvaarti riivmaizee?

Atbildēt | Diskusija


Atheiste

from: [info]atheist
date: Jan. 23., 2009 - 11:42 am
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Jan. 23., 2009 - 11:43 am
#

nē nē tur vē kaut kam jābūt, vismaz ja palasam fišfingeru sastāvu.
un rīvmaize garšo savādāk, that must be something else

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Jan. 23., 2009 - 11:47 am
#

neenu var jau piemest kaadu E vai aromatizeetaaju klaat :D

bet, ja nopietni, tad riivmaize gan nebuus taadaa kartaa kaa uz fishfingeriem, varbuut vajag arii olaa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Jan. 23., 2009 - 11:49 am
#

tieši tāpēc, ka negribu E un pārējos sūdus, es uzdodu šo jautājumu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Jan. 23., 2009 - 12:16 pm
#

bez rīvmaizes neiztixi.:))

olai piekul klāt kādas garšvielas, ja gribi saglabāt zivs dabīgo garšu - nevis zivij virsū krāmē.:)
apmērcē to zivi olā un pēc tma apvārti rīvmaizē.:)

var arī garšvielas iemaisīt rīvmaizē, no sķauma apvārtīt zivi tajā sagaršvielotajā rīvmaizē, tad olā, tad atkal rīvmaizē, bet šitas neder visām zivīm - ja pārāk sulīga zivs, tad šitā garoza cepot plīsīs.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Jan. 23., 2009 - 12:18 pm
#

this sounds better, tnx

Atbildēt | Iepriekšējais


gulafija

from: [info]gulafija
date: Jan. 23., 2009 - 02:28 pm
#

sākuma zivi apvārta miltos, tad olā un pēc tam rīvmaizē.. nu garšvielas paša ziņā

Atbildēt