« previous entry | next entry »
Jan. 23., 2009 | 11:39 am
posted by: goo in pajautaa
Labdien!
kā var uztaisīt tādu kraukšķīgu garoziņu zivij, kā ir fišfingeriem?
paldies!
kā var uztaisīt tādu kraukšķīgu garoziņu zivij, kā ir fišfingeriem?
paldies!
from:
tvarj
date: Jan. 23., 2009 - 11:41 am
#
Atbildēt | Diskusija
from:
atheist
date: Jan. 23., 2009 - 11:42 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
goo
date: Jan. 23., 2009 - 11:43 am
#
un rīvmaize garšo savādāk, that must be something else
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tvarj
date: Jan. 23., 2009 - 11:47 am
#
bet, ja nopietni, tad riivmaize gan nebuus taadaa kartaa kaa uz fishfingeriem, varbuut vajag arii olaa.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Jan. 23., 2009 - 11:49 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Jan. 23., 2009 - 12:16 pm
#
olai piekul klāt kādas garšvielas, ja gribi saglabāt zivs dabīgo garšu - nevis zivij virsū krāmē.:)
apmērcē to zivi olā un pēc tma apvārti rīvmaizē.:)
var arī garšvielas iemaisīt rīvmaizē, no sķauma apvārtīt zivi tajā sagaršvielotajā rīvmaizē, tad olā, tad atkal rīvmaizē, bet šitas neder visām zivīm - ja pārāk sulīga zivs, tad šitā garoza cepot plīsīs.:)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Jan. 23., 2009 - 12:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
gulafija
date: Jan. 23., 2009 - 02:28 pm
#
Atbildēt