Jan. 23., 2009 | 12:16 pm
No:: tante
bez rīvmaizes neiztixi.:))
olai piekul klāt kādas garšvielas, ja gribi saglabāt zivs dabīgo garšu - nevis zivij virsū krāmē.:)
apmērcē to zivi olā un pēc tma apvārti rīvmaizē.:)
var arī garšvielas iemaisīt rīvmaizē, no sķauma apvārtīt zivi tajā sagaršvielotajā rīvmaizē, tad olā, tad atkal rīvmaizē, bet šitas neder visām zivīm - ja pārāk sulīga zivs, tad šitā garoza cepot plīsīs.:)
olai piekul klāt kādas garšvielas, ja gribi saglabāt zivs dabīgo garšu - nevis zivij virsū krāmē.:)
apmērcē to zivi olā un pēc tma apvārti rīvmaizē.:)
var arī garšvielas iemaisīt rīvmaizē, no sķauma apvārtīt zivi tajā sagaršvielotajā rīvmaizē, tad olā, tad atkal rīvmaizē, bet šitas neder visām zivīm - ja pārāk sulīga zivs, tad šitā garoza cepot plīsīs.:)