tante

Jan. 23., 2009 | 12:16 pm
No:: tante

bez rīvmaizes neiztixi.:))

olai piekul klāt kādas garšvielas, ja gribi saglabāt zivs dabīgo garšu - nevis zivij virsū krāmē.:)
apmērcē to zivi olā un pēc tma apvārti rīvmaizē.:)

var arī garšvielas iemaisīt rīvmaizē, no sķauma apvārtīt zivi tajā sagaršvielotajā rīvmaizē, tad olā, tad atkal rīvmaizē, bet šitas neder visām zivīm - ja pārāk sulīga zivs, tad šitā garoza cepot plīsīs.:)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: