pajautaa

Dievs, mana mute deg !

« previous entry | next entry »
Dec. 22., 2008 | 12:25 pm
posted by: panacea in pajautaa

Kur Rīgā var baudīt patiesi asus ēdienus? Līdz šim vienīgā vieta, kas ir spējusi apmierināt manas mazohistiski gastronomiskās vēlmes ir Mongolian BBQ, ne Soraksans, ne visi Ķīniešu bistro, vispār - nekas nav spējis sagādāt garšu kārpiņām attiecīgās izjūtas pat pēc maniem 5-kārtējiem lūgumiem, ka man vajag ĻOTI-NENONRMĀLI-CIK-VIEN-ASU-VAR asu ēdienu!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {36}

déjà vecu

from: [info]dejavu
date: Dec. 22., 2008 - 01:30 pm
#

Es tik nebeidzu brīnītie, kā iestādījumu, kur pasniedz tādu paŗtiku, var saukt par Mongolian BBQ. Katrs, kurš ir bijis Mongolijā zina, ka tur vispār netiek lietotas nekādas garšvielas, to tur vienkārši nav, Lieto tikai to, ko var paqši izaudzēt un vienīgais, ko tur var izaudzēt tā, ir aitas un zirga gaļa. Un to gaļu cep un vāra bez jebkādām piedevām, reizēm piešauj no Krievijas ieimportētus miltus, - lai tāds klīsterītis rodas- varbūt tik bik sāli, jo sālsezeri tur ir pa pilnam, un tas viss ir absolūti bezgaršīgs un vēmienu izsaucošs. Vismaz normālam rietumniekam. pat tēja sastāv no ūdens, tējas atkritumiem, kazas piena, aitas taukiem un sāls. Divu mēnešu laikā es pie viņu ēdienkartes tā arī nespēju pierast un pie smaržas vien viss kuņģa saturs virzījās uz augšu. Un es neesmu nekāds izņēmums.

Atbildēt | Diskusija


Lacy F

from: [info]panacea
date: Dec. 22., 2008 - 07:06 pm
#

jā nu tur es gan piekrītu. mongolijā neesmu bijusi, bet kur lai mongolijā rastos kalmāri, astoņkāji un visādas zivis tā arī nesapratu. ēdienkarte tur absolūti nemongoliska, bet bija garšīgi :)

Atbildēt | Iepriekšējais