dejavu

Dec. 22., 2008 | 01:30 pm
No:: dejavu

Es tik nebeidzu brīnītie, kā iestādījumu, kur pasniedz tādu paŗtiku, var saukt par Mongolian BBQ. Katrs, kurš ir bijis Mongolijā zina, ka tur vispār netiek lietotas nekādas garšvielas, to tur vienkārši nav, Lieto tikai to, ko var paqši izaudzēt un vienīgais, ko tur var izaudzēt tā, ir aitas un zirga gaļa. Un to gaļu cep un vāra bez jebkādām piedevām, reizēm piešauj no Krievijas ieimportētus miltus, - lai tāds klīsterītis rodas- varbūt tik bik sāli, jo sālsezeri tur ir pa pilnam, un tas viss ir absolūti bezgaršīgs un vēmienu izsaucošs. Vismaz normālam rietumniekam. pat tēja sastāv no ūdens, tējas atkritumiem, kazas piena, aitas taukiem un sāls. Divu mēnešu laikā es pie viņu ēdienkartes tā arī nespēju pierast un pie smaržas vien viss kuņģa saturs virzījās uz augšu. Un es neesmu nekāds izņēmums.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: