pajautaa

Latviešu nacionālie ēdieni

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa

Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

P.S.

from: [info]lietuveens
date: Dec. 4., 2008 - 07:34 am
#

Diviem cilvēkiem pietiek ar 3-4 kartupeļiem. Sarīvē uz vidējās dārzeņu rīves, 1-2 olas klāt, var miltus karoti, sāli, piparus un uzreiz cept, ēst kamēr karstas ar lielu daudzumu krejuma. Foršs un ātrs ēdiens, kad mājās galīgi nekā ēdama nav.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ely

from: [info]ely
date: Dec. 4., 2008 - 05:08 pm
#

Barojamie/degustētāji krietni vien vairāk par diviem cilvēkiem.. un tas nozīmētu krietnas stundas pie plīts. Un nav man šeit tāda lietā kā skābais krējums. Ja nu vienīgi krievu veikalā var iet meklēt.

Atbildēt | Iepriekšējais