olīveļļa pēc idejas (tajā skaitā arī oficiālos garšas aprakstos) mēdz būt vairāk vai mazāk pikanta, atkarībā no augasnes, kurā aug olīvkoks, kā arī no olīvu šķirnes. kādreiz pie izdevības iesaku nogaršot olīvu no koka. tādā veidā šis sīvums ir krietni uzskatāmāk sagaršojams.
from: markizs
date: Dec. 2., 2008 - 02:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: plate
date: Dec. 2., 2008 - 02:53 pm
#
pēc vienas ēdamkarotes
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Dec. 2., 2008 - 02:56 pm
#
un nākošais - vai tā ir extra virgin oil
vai arī vienkārši olive oil , kas iegūta arī no kauliņiem?
ja otrais tad viņa ir vēl rūgtāka
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: plate
date: Dec. 2., 2008 - 02:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Dec. 2., 2008 - 03:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anonīmiķis
date: Dec. 2., 2008 - 03:03 pm
#
Atbildēt
from: kinskis
date: Dec. 2., 2008 - 03:43 pm
#
Atbildēt