pajautaa

?

« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2008 | 02:50 pm
posted by: plate in pajautaa

vai tas ir normāli un kapēc pēc olīveļļas ielietošanas dedzina rīklē?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

markizs

from: [info]markizs
date: Dec. 2., 2008 - 02:53 pm
#

pēc cik litriem?

Atbildēt | Diskusija


plate

from: [info]plate
date: Dec. 2., 2008 - 02:53 pm
#

haha

pēc vienas ēdamkarotes

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Dec. 2., 2008 - 02:56 pm
#

pēc pavārmākslas klasikas - olīveļļa ir rūgta

un nākošais - vai tā ir extra virgin oil

vai arī vienkārši olive oil , kas iegūta arī no kauliņiem?

ja otrais tad viņa ir vēl rūgtāka

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


plate

from: [info]plate
date: Dec. 2., 2008 - 02:57 pm
#

extra virgin :) paldies

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Dec. 2., 2008 - 03:00 pm
#

tad tu esi jūtīga pret rūgtu - vai arī kas nav kaŗtībā ar eļļu ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Dec. 2., 2008 - 03:03 pm
#

man parasti dedzina dibenu :S

Atbildēt


from: [info]kinskis
date: Dec. 2., 2008 - 03:43 pm
#

olīveļļa pēc idejas (tajā skaitā arī oficiālos garšas aprakstos) mēdz būt vairāk vai mazāk pikanta, atkarībā no augasnes, kurā aug olīvkoks, kā arī no olīvu šķirnes. kādreiz pie izdevības iesaku nogaršot olīvu no koka. tādā veidā šis sīvums ir krietni uzskatāmāk sagaršojams.

Atbildēt