Pussaldais sarkanvīns Medus Ķiršu sīrups Kanēlis (standziņas) Krustnagliņas Apelsīns, citrons, mandarīni * 50 g Rums, vai brendijs (var arī nelikt)
Kā jau vienmēr, aug\lus sagriež, ieloiek katlā kopā ar garšvielām, pārlej ar vīnu, silda (un točna nedrīkst uzvārīt). Kad nāk gatavs, izkausē +/- 2 tējkarotes medus, pielej apm 50g ķiršu sīrupa. Kad ir ļoti silts, bet vēl nevārās, vīnu noņem no uguns, pievieno brendiju / vai rumu. Lai izdodas :).
from: bredoto
date: Dec. 1., 2008 - 10:11 am
#
Medus
Ķiršu sīrups
Kanēlis (standziņas)
Krustnagliņas
Apelsīns, citrons, mandarīni
* 50 g Rums, vai brendijs (var arī nelikt)
Kā jau vienmēr, aug\lus sagriež, ieloiek katlā kopā ar garšvielām, pārlej ar vīnu, silda (un točna nedrīkst uzvārīt).
Kad nāk gatavs, izkausē +/- 2 tējkarotes medus, pielej apm 50g ķiršu sīrupa.
Kad ir ļoti silts, bet vēl nevārās, vīnu noņem no uguns, pievieno brendiju / vai rumu.
Lai izdodas :).
Atbildēt | Diskusija
from: komeeta_naak
date: Dec. 1., 2008 - 10:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais