bredoto

Dec. 1., 2008 | 10:11 am
No:: bredoto

Pussaldais sarkanvīns
Medus
Ķiršu sīrups
Kanēlis (standziņas)
Krustnagliņas
Apelsīns, citrons, mandarīni
* 50 g Rums, vai brendijs (var arī nelikt)

Kā jau vienmēr, aug\lus sagriež, ieloiek katlā kopā ar garšvielām, pārlej ar vīnu, silda (un točna nedrīkst uzvārīt).
Kad nāk gatavs, izkausē +/- 2 tējkarotes medus, pielej apm 50g ķiršu sīrupa.
Kad ir ļoti silts, bet vēl nevārās, vīnu noņem no uguns, pievieno brendiju / vai rumu.
Lai izdodas :).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: