zupa

« previous entry | next entry »
Dec. 23., 2008 | 04:44 pm
posted by: ante in pajautaa

kā pareizi vāra biešu zupu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {91}

tante

from: [info]tante
date: Nov. 27., 2008 - 04:50 pm
#

ar cepeškrāsnī ceptu bieti zupas sanāk kudī garšīgākas.:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Nov. 27., 2008 - 04:51 pm
#

ā, tad tā tās Pareizās zupas top... :))
bet nu labi, kas kuram garšīgs skaitās, arī.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 27., 2008 - 04:53 pm
#

starp citu Cepta Pildīta biete (var vissko pildīt) ir viens no maniem gandrīz vai mīļākajiem ēdieniem.:))

Atbildēt | Iepriekšējais


Zum

from: [info]zum
date: Nov. 27., 2008 - 05:27 pm
#

Apcept jau var arī sarīvētas pannā. Nekāda vaina.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 27., 2008 - 05:29 pm
#

zupai krāsa zūd, ja rīvētas apcep pannā.:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zum

from: [info]zum
date: Nov. 27., 2008 - 05:35 pm
#

Mēs ēdam krāsu, vai zupu????

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 27., 2008 - 05:36 pm
#

ēšanā svarīga ir ne tikai garša - glīts, spilgts ēdiens garšo kudī labāk nekā tie paši produkti līdzīgi gatavotā veidā, bet blāvi..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zum

from: [info]zum
date: Nov. 27., 2008 - 07:12 pm
#

Sarkanais ir ferments, kas piedalās dažādos ķīmiskos procesos :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 27., 2008 - 07:24 pm
#

šobrīd man ir Stipri Par Sarežģītu saprast KO tu gribēji ar šito pavēstīt - tikko otru šampja buteli atkorķēju..:))))

Atbildēt | Iepriekšējais