pajautā! - zupa
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[tante]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
zupa
« previous entry
|
next entry »
Dec. 23., 2008 | 04:44 pm
posted by:
ante
in
pajautaa
kā pareizi vāra biešu zupu?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {91}
from:
tante
date:
Nov. 27., 2008 - 05:36 pm
#
ēšanā svarīga ir ne tikai garša - glīts, spilgts ēdiens garšo kudī labāk nekā tie paši produkti līdzīgi gatavotā veidā, bet blāvi..:)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
zum
date:
Nov. 27., 2008 - 07:12 pm
#
Sarkanais ir ferments, kas piedalās dažādos ķīmiskos procesos :)
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
tante
date:
Nov. 27., 2008 - 07:24 pm
#
šobrīd man ir Stipri Par Sarežģītu saprast KO tu gribēji ar šito pavēstīt - tikko otru šampja buteli atkorķēju..:))))
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from: tante
date: Nov. 27., 2008 - 05:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zum
date: Nov. 27., 2008 - 07:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Nov. 27., 2008 - 07:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais