mikrovilnu krasns
« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2008 | 12:27 am
posted by: cheezyfreez in pajautaa
labs vakars.
man veelme iegaadaaties pirmo mikroviljnju kraasni - kaadi ieteikumi? zinu vienu - gribeetos ar elektronisku vadiibu ne mekaanisku (patiik podzinjas paspaidiit). veelams ieteikt aparaatinjus iz savas pieredzes. tencinu!
velviena nerazha - esmu absoluuts nejeega cepshanas pannu iegaadee. kaadi ieteikumi? cepshana top veikta uz elektriskaas stikla virsmas. kur tieshi un kaadu tieshi ir praata darbs iegaadaaties? (ap kaadi 25 liidz 35cm diametraa). jau ieprieksh paldies par paliidziibu gaadiigaas maajsaimnieces! ;)
man veelme iegaadaaties pirmo mikroviljnju kraasni - kaadi ieteikumi? zinu vienu - gribeetos ar elektronisku vadiibu ne mekaanisku (patiik podzinjas paspaidiit). veelams ieteikt aparaatinjus iz savas pieredzes. tencinu!
velviena nerazha - esmu absoluuts nejeega cepshanas pannu iegaadee. kaadi ieteikumi? cepshana top veikta uz elektriskaas stikla virsmas. kur tieshi un kaadu tieshi ir praata darbs iegaadaaties? (ap kaadi 25 liidz 35cm diametraa). jau ieprieksh paldies par paliidziibu gaadiigaas maajsaimnieces! ;)
from: eermaniitis
date: Nov. 16., 2008 - 01:05 am
#
manuprāt visnoderīgā fīča ir termometrs
tas ir tu liec vai spaidi pogas nevis uz minūtēm vai jaudu bet uzliec teiksim 60 grādus - lai viņš pats tur muķī cik ilgi un kā, bet lai paika būtu 60 grādus silta
šitā fīča ne visiem aparātiem ir!
viss pārējais ir lirika
Atbildēt | Diskusija
from: cheezyfreez
date: Nov. 16., 2008 - 01:14 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Nov. 16., 2008 - 02:45 am
#
a lai nemeklētu nezkonezkur dari tā:
1. ieej PTA vai ELCOR veicī un nostājies stenda vidū kur mikroviļņi
2. sāc skatīties apkārt un ar skatienu meklēt pārdevēju vai zāles pārzini
3. atrodot pirmo sāc vēcināt rokas un padot skaņas isgnālus
4. kad uz tavām necilajām pūlēm kāds arī atsaucas uzdod tiešu un saprotamu jautājumu "mikrovilnis ar termostatu"
5. uz nesaprašanu sejā vari paskaidrot - tāds kas uzsilda produktu līdz kādam konkrētam grādam celsijā, ko tu vari izvēlēties pats
kad pārdevējs ir trīs reizes izskraidījis gar stendu, konsultējies ar kolēģiem, sazvanījies ar galveno offisu tev jābūt skaidram sekojošais
- kur tu vari spiest pogas, lai regulētu grādus (nevis jaudu vai laiku, bet grādus)
- kur parādās tavu regulēšanas un pogu spaidīšanas rezultāti
- kur monitorēt sildīšanas procesu
paprasi ne tikai lai parāda instrukciju latviešu valodā, bet arī nodemonstrē kā tas strādā ar turpat veikalā uzpildītu auksta ūdens glāzi (vari paķert kaut vai no mājas plastmasas glāzi un ai sasilda uz 30 grādiem kautvai)
vārdu sakot izklaidējies un liec lai svīst meklē un skraida tie, kam tu maksāsi par to naudu
pēc šīm atrakcijām izvēlies 2-3 modeļus kas pašam patīk un pasaki ka tev mājās palikuši izmēri - tu izmērīsi mājaš plauktu un atnāksi nopirksi to ko gribēsi
tā iegūsi laiku apskatīt citus veikalus un moška pat nopirk caur internetu vai kā ;)
lai veicas
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cheezyfreez
date: Nov. 16., 2008 - 07:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: atis
date: Nov. 16., 2008 - 09:46 am
#
ja ir doma tik cept olas un pārsvarā sildīt pusfabrikātus, tad ņem jebkādu pannu parasto. pēc kāda laika gan no karstuma sāks deformēties, bet tad jaunu nopirksi. baigi dārga jāpērk, lai nekad nedeformētos.
bet ja ir doma gatavot nopietnāk, ieteiktu padomāt par normālu čuguna pannu (kur nopirkt - http://klab.lv/community/kur_nopirkt/26
var teiksim panniņu par latiem 2 vai 3 (es nezinu latvijas cenas patiesībā, gan jau, ka ir dārgāk) paņemt no rīta olas un šķiņķīti izcept un pārējam kaut kādu dziļāku un lielāku čuguna, vai arī vienu vidēju un tad beigās vienu lielu un dziļu ar labu vāku
viss atkarīgs no tā ko un cik bieži gatavo. ja maz gatavo, neredzu jēgu par labu pannu tērēt naudu
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cheezyfreez
date: Nov. 16., 2008 - 12:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bonhomme
date: Nov. 16., 2008 - 11:45 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: cheezyfreez
date: Nov. 17., 2008 - 07:51 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais