mikrovilnu krasns
« previous entry | next entry »
Nov. 16., 2008 | 12:27 am
posted by: cheezyfreez in pajautaa
labs vakars.
man veelme iegaadaaties pirmo mikroviljnju kraasni - kaadi ieteikumi? zinu vienu - gribeetos ar elektronisku vadiibu ne mekaanisku (patiik podzinjas paspaidiit). veelams ieteikt aparaatinjus iz savas pieredzes. tencinu!
velviena nerazha - esmu absoluuts nejeega cepshanas pannu iegaadee. kaadi ieteikumi? cepshana top veikta uz elektriskaas stikla virsmas. kur tieshi un kaadu tieshi ir praata darbs iegaadaaties? (ap kaadi 25 liidz 35cm diametraa). jau ieprieksh paldies par paliidziibu gaadiigaas maajsaimnieces! ;)
man veelme iegaadaaties pirmo mikroviljnju kraasni - kaadi ieteikumi? zinu vienu - gribeetos ar elektronisku vadiibu ne mekaanisku (patiik podzinjas paspaidiit). veelams ieteikt aparaatinjus iz savas pieredzes. tencinu!
velviena nerazha - esmu absoluuts nejeega cepshanas pannu iegaadee. kaadi ieteikumi? cepshana top veikta uz elektriskaas stikla virsmas. kur tieshi un kaadu tieshi ir praata darbs iegaadaaties? (ap kaadi 25 liidz 35cm diametraa). jau ieprieksh paldies par paliidziibu gaadiigaas maajsaimnieces! ;)
from: cheezyfreez
date: Nov. 16., 2008 - 07:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: atis
date: Nov. 16., 2008 - 09:46 am
#
ja ir doma tik cept olas un pārsvarā sildīt pusfabrikātus, tad ņem jebkādu pannu parasto. pēc kāda laika gan no karstuma sāks deformēties, bet tad jaunu nopirksi. baigi dārga jāpērk, lai nekad nedeformētos.
bet ja ir doma gatavot nopietnāk, ieteiktu padomāt par normālu čuguna pannu (kur nopirkt - http://klab.lv/community/kur_nopirkt/26
var teiksim panniņu par latiem 2 vai 3 (es nezinu latvijas cenas patiesībā, gan jau, ka ir dārgāk) paņemt no rīta olas un šķiņķīti izcept un pārējam kaut kādu dziļāku un lielāku čuguna, vai arī vienu vidēju un tad beigās vienu lielu un dziļu ar labu vāku
viss atkarīgs no tā ko un cik bieži gatavo. ja maz gatavo, neredzu jēgu par labu pannu tērēt naudu
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: cheezyfreez
date: Nov. 16., 2008 - 12:06 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais