Nov. 16., 2008 | 09:46 am
No:: atis

viss atkarīgs no finansēm un tā ko cepsi. uz keramiskās (stikla) virsmas var likt jebkuru pannu ar plakanu dibenu, ja nav plakans, tad nekas lāgā necepsies

ja ir doma tik cept olas un pārsvarā sildīt pusfabrikātus, tad ņem jebkādu pannu parasto. pēc kāda laika gan no karstuma sāks deformēties, bet tad jaunu nopirksi. baigi dārga jāpērk, lai nekad nedeformētos.

bet ja ir doma gatavot nopietnāk, ieteiktu padomāt par normālu čuguna pannu (kur nopirkt - http://klab.lv/community/kur_nopirkt/26450.html). ja rokturis izturēs, tā kalpos vismaz pārdesmit gadus un vairāk. var jau vēl vok pannu paņemt, vismaz miljons veidu ir. te ir diskusija par pannām http://virtuve.calis.lv/lielie-noslepumi/padomi-padomini/panna-un-pannas/

var teiksim panniņu par latiem 2 vai 3 (es nezinu latvijas cenas patiesībā, gan jau, ka ir dārgāk) paņemt no rīta olas un šķiņķīti izcept un pārējam kaut kādu dziļāku un lielāku čuguna, vai arī vienu vidēju un tad beigās vienu lielu un dziļu ar labu vāku

viss atkarīgs no tā ko un cik bieži gatavo. ja maz gatavo, neredzu jēgu par labu pannu tērēt naudu

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: