pajautaa

piparkūku mīlka

« previous entry | next entry »
Nov. 11., 2008 | 04:26 am
posted by: ilka in pajautaa

Vai kaut kur Rīgā jau var iegādāties/ir manīta piparkūku mīkla?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Imagine

from: [info]imagine
date: Nov. 11., 2008 - 09:29 am
#

Mahimā nav? parasti bija :)

Atbildēt


from: [info]hessin
date: Nov. 11., 2008 - 09:45 am
#

Rimi. Vai vismaz Sky.
Kaut kur M pirms 2 nedēļām nopirka.

Atbildēt | Diskusija


Galma Āksts

from: [info]torch
date: Nov. 11., 2008 - 10:03 am
#

kāda mārrutka vadīts?
Ziemassvētki taču vēl pēc pusotra mēneša? :O

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Nov. 11., 2008 - 10:06 am
#

Kas? Tikai no 24. decembra līdz 1. janvārim var piparkūkas ēst?
(Tev laikam piparkūkas negaršo)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Galma Āksts

from: [info]torch
date: Nov. 11., 2008 - 10:26 am
#

nu tas taču ir simboliski. Piparkūkas asociējas ar Ziemassvētkiem. Tagad gaisā ir jāvirmo citām asociācijām :P
Vai tad tu Lieldienās arī cep piparkūkas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Nov. 11., 2008 - 10:32 am
#

Nē, tikai sākot no tā laika, kad kokiem nokrīt lapas, un līdz janvāra beigām or so - tad ir vistumšākais periods gadā.
Njā, vispār riktīga valsts nodevēja esmu, ne man tagad lāča ausis, ne es ar 90-niekiem esmu apkārusies. Un vakar gaili arī nekāvām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā

from: [info]savaadaisu
date: Nov. 11., 2008 - 04:11 pm
#

Mēs ar gaili nekāvām. Kausim pirms 18. datuma.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]hessin
date: Nov. 11., 2008 - 10:33 am
#

Bet vispār lielveikalos jau kādu laiku ir visi tie spīdīgie pričendāļi. Bet nav lāča ausu!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Galma Āksts

from: [info]torch
date: Nov. 11., 2008 - 10:37 am
#

tas, protams, ir nožēlojami.

Eu, a jūs šovakar uz krastmalu iesiet?

/uz indygo tu tā arī neatnāci :(

Atbildēt | Iepriekšējais


atbilde

from: [info]uunda
date: Nov. 11., 2008 - 04:34 pm
#

Pati uztaisi, es to katru gadu daru! Dikti garšīgi sanāk, kā pats process arī tāds mīlīgs un sajūtas rosinošs. Tikai.. pirms cepšanas tai mīklai jāpastāv, 2 nedēļas vismaz būtu vēlams. :)

Atbildēt