mērces

« previous entry | next entry »
Aug. 6., 2008 | 01:24 pm
posted by: judiite in pajautaa

kadas ir alternatīvas baltajiem miltiem (kviešu, miežu), gatavojot mērces?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Strēlniece

from: [info]str
date: Aug. 6., 2008 - 01:26 pm
#

kartupeļu ciete...

mērce ir ļaunums!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]judiite
date: Aug. 6., 2008 - 02:09 pm
#

nu teiksim ja man gribas cuukgalju saldskaabajā mērcē, ko man darīt ko :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lepele
date: Aug. 6., 2008 - 02:57 pm
#

nu bet saldskābo mērci taisa tikai ar kartupeļu miltiem, ne jau kviešu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]judiite
date: Aug. 6., 2008 - 02:59 pm
#

receptē calis.lv bija arī kviešu, un vispār es to kā piemēru, īstenībā man saldskābās mērces ne īpaši :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lepele
date: Aug. 6., 2008 - 03:22 pm
#

jautājums - kādu tad mērci tev vajag? piemēram, skābēti gurķi arī sabiezina mērci i bez miltiem. es iekaisu rīvmaizi dažreiz, lai savādāk. olas dzeltenums arī biezina, piemēram, mēce Hollaindese ir no saldā krējuma ar olas dzeltenumu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


traffico

from: [info]traffico
date: Aug. 6., 2008 - 03:55 pm
#

Nikā - Hollandaise i sviests, citronu sula un olas dzeltenums.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lepele
date: Aug. 6., 2008 - 04:13 pm
#

ļoti iespējams:) man tā pavārgrāmata traki veca, un sen nebiju ieskatījusies

Atbildēt | Iepriekšējais


Kemune

from: [info]kemune
date: Aug. 6., 2008 - 04:02 pm
#

ķīnieši vēl nav atdevuši galus

Atbildēt | Iepriekšējais