pajautā! - mērces
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[lepele]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
mērces
« previous entry
|
next entry »
Aug. 6., 2008 | 01:24 pm
posted by:
judiite
in
pajautaa
kadas ir alternatīvas baltajiem miltiem (kviešu, miežu), gatavojot mērces?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {14}
from:
lepele
date:
Aug. 6., 2008 - 02:57 pm
#
nu bet saldskābo mērci taisa tikai ar kartupeļu miltiem, ne jau kviešu
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
judiite
date:
Aug. 6., 2008 - 02:59 pm
#
receptē calis.lv bija arī kviešu, un vispār es to kā piemēru, īstenībā man saldskābās mērces ne īpaši :D
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
lepele
date:
Aug. 6., 2008 - 03:22 pm
#
jautājums - kādu tad mērci tev vajag? piemēram, skābēti gurķi arī sabiezina mērci i bez miltiem. es iekaisu rīvmaizi dažreiz, lai savādāk. olas dzeltenums arī biezina, piemēram, mēce Hollaindese ir no saldā krējuma ar olas dzeltenumu
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
traffico
date:
Aug. 6., 2008 - 03:55 pm
#
Nikā - Hollandaise i sviests, citronu sula un olas dzeltenums.
Atbildēt
|
Iepriekšējais
|
Diskusija
from:
lepele
date:
Aug. 6., 2008 - 04:13 pm
#
ļoti iespējams:) man tā pavārgrāmata traki veca, un sen nebiju ieskatījusies
Atbildēt
|
Iepriekšējais
from:
lepele
date: Aug. 6., 2008 - 02:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
judiite
date: Aug. 6., 2008 - 02:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lepele
date: Aug. 6., 2008 - 03:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
traffico
date: Aug. 6., 2008 - 03:55 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lepele
date: Aug. 6., 2008 - 04:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais