izjādes ar zirgiem

« previous entry | next entry »
Jul. 20., 2008 | 11:10 am
posted by: judiite in pajautaa

gribas mazu izklaiditi savā vārda dienā un uzrīkot sev kādu izjādi ar zirgu .. vai jūs nezināt kur teiksim Valmieras, Valkas, Cēsu, Limbažu rajonu robežās ir iespējamas izjādes ar zirgiem, bet ne pa apli, bet tā ka pa lauku ceļiem, pļavām un mežiem ir iespējas izjāt...ps.jāt ar zirgu es māku :D tāpeč nafig nav vajadzīgs apļa variants ar pavadu kādam citam rokās brrr

paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Mazs Zvērs

from: [info]violets_t
date: Jul. 20., 2008 - 11:32 am
#

Valmieras rajonā Burtniekos ir daudz zirgu, gan jau, ka tur ir iespējams arī izjāt, pameklē kādus kontaktus un painteresējies. pati tur pēdējoreiz biju sen, sen, tagad ir cita vieta, kur pašai jāt :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]judiite
date: Jul. 20., 2008 - 11:36 am
#

nja es jau ar domaju par Burtniekiem, vienigais vai viņi piedāvā tādas izjādes, kādas man gribās, jo man nav nekādu "galu" :D tajā pusē

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mazs Zvērs

from: [info]violets_t
date: Jul. 20., 2008 - 11:47 am
#

nu man arī īsti nav. vienīgi mēs paši no turienes vienu zirgu nopirkām :) bet vari jau painteresēties-galvu tak nost neraus. pārējie, ko es tajā rajonā zinu, ir tīri "savējiem", heh

Atbildēt | Iepriekšējais


Witch-queen of Angmar

from: [info]lenora
date: Jul. 20., 2008 - 11:51 am
#

Mūsdienās ir ļoti grūti atrast cilvēku, kurš bez ierunām ticēs apgalvojumam "es māku jāt", jo parasti tā saka ne tikai tie, kas tiešām to māk, bet arī tie, kas zirgam mugurā bijuši labi ja pāris reizes.
Valmierā ir Kocēni un vēl tas otrs stallis (burnieku filiāle laikam saucās kādreiz), bet tur diez vai tā pat apvidū laidīs.
Burtnieku zirgaudzētavā gan uz kaut ko tādu varētu parakstīties. Tā arī ir tā vieta, kurai uzticētu savu kaklu, ja būtu tāda nepieciešamība.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]judiite
date: Jul. 20., 2008 - 12:22 pm
#

nee zin kaa doma ir taada, man kaadreiz laukos zirgu vīrietim, kuram izrentējam daļu savas kūts, bija piedāvājāmumā tāds pakalpojums, ka viens viņa cilvēks vienk jāj līdzi grupai un tad pa maniem lauku plašumiem ar tur zils varēja nojāties :D diemžēl vairs man nav ne lauku, ne zirgu veča :D tā es viņu dēvēju, jo īsti civilizētu iespaidu viņš par sevi neatstāja. un principā par savām spējam zirga mugurā atbildu es pati. vienmēr jau ir iespēja par to pārliecināties.

Atbildēt | Iepriekšējais


Ilse Kahrklis

from: [info]ld
date: Jul. 20., 2008 - 03:22 pm
#

netaalu no Gaizinjkalna ir jauka saimniece, kas dod zirgus izjaadeem. pati mums jaaja liidz pirmajaa reizee, peec tam vairs ne.

Atbildēt


MikusR

..

from: [info]ugunszirgs
date: Jul. 22., 2008 - 12:30 am
#

Carnikava - Gauja [tas gan Rīgas raj.]

Kuivižpusē bij agrāk zirguļaudis [Limbažrajons], kā tagad - man nav zināms

Atbildēt