pajautaa

[LJ2ME] kristietiba pret homoseksualitati

« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2005 | 12:00 am
posted by: djhurio in pajautaa

vai kads varetu noradit, kura vieta bibele tiek nosodita vai aizliegta homoseksualitate? ludzu noradit deribu, gramatu, sadalu! var dot ari citatu.

es tikai gribu noskaidrot faktus. paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

dr_ca

from: [info]dr_ca
date: Aug. 4., 2005 - 12:20 am
#

peec konsiilija domaam, piemineeta nav

Atbildēt


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Aug. 4., 2005 - 12:36 am
#

Divās vietās, ja nemaldos - kaut kur Pāvila vēstulēs, nu un sodomgomorā, protams.
Divās vietās tikpat netieši ir pieminēts arī, ka Kristum nav bijušas pretenzijas ne pret homoksesuālistiem, ne pret lezbietēm. Precīzi neatceros.

Atbildēt


from: [info]alison
date: Aug. 4., 2005 - 12:37 am
#

shiis bij pirmaas divas raxtuvietas, kas ienaaca praataa, skjiet, ka arii vecajaa deriibaa ir kaut kas, bet neatceros. jebkuraa gadiijumaa, Biibelee par normaalu tiek uzskatiita lauliiba starp viirieti un sievieti, tur nav neviena "laimiiga viendzimuma lauliiba" piemineeta.
shajaas raxtuvietaas vinji nav tieshi nosaukti par homoseksuaalistiem, jo sho vaardu saaka lietot veelaak, bet..

Romieshiem 1:25-27
25 tāpēc ka viņi dievišķo patiesību apmainījuši pret meliem un sākuši dievināt un pielūgt radību, atstājot novārtā Radītāju, kas ir augsti teicams mūžīgi, āmen.
26 Tāpēc Dievs viņus nodevis apkaunojošās kaislībās: sievietes apmainījušas dabisko dzimumu kopdzīvi ar pretdabisko.
27 Tāpat arī vīrieši, atmezdami dabisko kopdzīvi ar sievieti, cits pret citu iekaisuši savā iekārē, piekopdami netiklību, vīrietis ar vīrieti, paši saņemdami sodu par savu maldīšanos.

1.Korintieshiem 6:9-10
9 Jeb vai jūs nezināt, ka netaisni neiemantos Dieva valstību? Nepievilieties! Ne netikli, ne elku kalpi, ne laulības pārkāpēji, ne malaki[A], ne vīriešu piegulētāji,
10 ne zagļi, ne mantrauši, ne dzērāji, ne zaimotāji, ne laupītāji neiemantos Dieva valstību.
[A]burtiski: mīkstie, prieka zēni

Atbildēt | Diskusija


from: [info]alison
date: Aug. 4., 2005 - 12:43 am
#

aa un veel var palasiit 1.Mozus graamataa 19 nodaljaa par Sodomu
tur protams netieshi

Atbildēt | Iepriekšējais


zhuu

from: [info]rikella
date: Aug. 4., 2005 - 12:48 am
#

pāvila vēstule romiešiem 1 nodaļa 15-32 pants. precīzāk tieši 26 un 27.

Atbildēt


from: [info]elfz
date: Aug. 4., 2005 - 01:10 am
#

Hā! Šis ir tests, lai izurķētu, kurš no šķietami miermīlīgajiem cibiņiem patiesībā ir KRISTIETIS, vai ne?

Atbildēt | Diskusija


Afs

from: [info]afs
date: Aug. 4., 2005 - 09:33 am
#

Vai no tā būtu jākaunās ka esmu kristietis? :) Man nav grūti atklāt ka esmu. It ka tests

Atbildēt | Iepriekšējais


nez

from: [info]nez
date: Aug. 4., 2005 - 09:54 am
#

it tāpat var atzīties:)

Atbildēt | Iepriekšējais


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Aug. 4., 2005 - 11:30 am
#

Biibelee,kaa redzams ir mineeti fakti PRET homoseksualitaati, TACHU - nevajag aizmirst,ka Biibeli ir rakstiijushi cilveeki - katrs ar savu pasaules uztveri un izpratni. Iedomaajies,kas tur buutu sarakstiits,ja to dariitu muuslaiku katolju maaciitaaji? Naavessodi gejiem (deemoniem,kaa izteicaas televiizijaa transleetaa gaajiena laikaa viens no PRET kustiibas viiriem)? Ir peetiijums,ka apm 30% dziivnieku ir homoseksuaali. KO tas liek secinaat? Ka Dievs muus visus radiijis peec sava praata. Kursh ir devis tiesiibas apshaubiit Vinja gudriibu? Dievs, gudrs buudams, iespeejams vnk paruupeejies par to,lai dziiviiba nepaarproduceetos, bet mees,cilveeki, to trakteejam kaa anomaaliju.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]alison
date: Aug. 5., 2005 - 12:31 am
#

viena piebilde pie Tevis rakstiitaa - Biibeli ir sarakstiijushi cilveeki, bet tieshaa Dieva vadiibaa un Vinja inspireeti... taa kaa taa vinju pasaules uztvere un izpratne ir diezgan Dieva dikteeta..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Aug. 5., 2005 - 01:45 pm
#

Nu jaa, OK, pienjemu,ka skaidraa praataa neviens to nebuutu rakstiijis,bet Tu nepieljauj,ka ar savaam tikai cilveeka smadzeneem vinji vareeja Dieva veelmes paarprast? Un jaa - Biibele,zinaams, ir korigjeeta - jau sen,sen un vairakkaart, so - nekur nav teikts,ka VISS ir 100% Dieva dots.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]alison
date: Aug. 5., 2005 - 01:55 pm
#

no kristieshu viedoklja raugoties "paarprashana" un "korigjeeshana" nevar buut radiijusi nekaadas probleemas vai buutiskas izmainjas, tajaa ko Dievs gribeeja pateikt caur Biibeli, jo Dievs taapat visu kontrolee liidz peedeejam siikumam, taapeec, ja Vinjsh kaut ko taadu pieljaavis, tad aciimredzot shiis korigjeeshanas vai izmainjas vai paarprashanas(ja vispaar taadas notikushas) var tikai naakt par labu tiem, kas Biibeli lasa :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Aug. 5., 2005 - 03:45 pm
#

arii par taadu iespeeju es iedomaajos, tachu - kaa Tu skaidro sho (citeeju savu pirmo komentu):"...Ir peetiijums,ka apm 30% dziivnieku ir homoseksuaali. KO tas liek secinaat? Ka Dievs muus visus radiijis peec sava praata. Kursh ir devis tiesiibas apshaubiit Vinja gudriibu? Dievs, gudrs buudams, iespeejams vnk paruupeejies par to,lai dziiviiba nepaarproduceetos, bet mees,cilveeki, to trakteejam kaa anomaaliju."?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]alison
date: Aug. 5., 2005 - 05:35 pm
#

1)tas, ka apmeeram 30% no dziivniekiem ir homoseksuaali, uzreiz nedod pamatu apgalvot, ka homoseksualitaatei pie cilveekiem jaabuut normaalai paraadiibai
A)taapeec, ka tie ir tikai 30% nevis lielaakaa dalja
B)taapeec, ka dziivnieki nav cilveeki, un cilveeki nav dziivnieki

2) A)parupeeties par to, lai dziiviiba nepaarproduceetos vareetu arii citaadi, piemeeram, ja Dievs buutu gribeejis, lai mees nesavairojamies paaraak daudz, Vinjsh tachu vareetu radiit cilveeku taadu, lai katram piemeeram vareetu buut pie neierobezhota daudzuma seksa, piemeeram tikai viens beerns...
B)vaardi 1.Mozus graamataa 1 nodaljaa 28.pantaa "Augljojieties un vairojieties! Piepildiet zemi un pakljaujiet sev to, un valdiet paar ziviim juuraa un putniem gaisaa, un katru dziivu radiijumu, kas raapo paar zemi." neliecina kaut kaa par to, ka Dievs noveel cilveekiem vairoties tikai ierobezhota skaita robezhaas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Aug. 5., 2005 - 05:54 pm
#

1) dod gan pamatu. nejau lai izteiktu neapgaazhamu viedokli,bet aizdomaatos par to gan. A)logjiski-ja lielaakaa dalja buutu homo,mees te izmirtu+30% Tev neshkjiet pietiekami?

2) A) ja Tu buutu Dievs, vareetu apspeeleet variantus,kaa izvairiities no paarapdziivotiibas - kaada jeega vaicaat,kaadeelj Dievs radiijis homoseksuaalas buutnes? radiijis un VISS!
B) shito pantinju arii es zinu - izmantoju tad,kad kaads fanaats noliedz seksu,sauc par greeku. However, neviens no mums nezina, KAA iisti tur tas viss bija. iespeejams, Dieva plaans nenostraadaaja, vinjsh neparedzeeja taadu paarprodukciju. domaa, vinjsh grib,lai pilna pasaule ar cilveekiem? es taa nedomaaju - absoluuti nelogjiski jau pashaa saknee - BADS. un veel -atceramies - Dievs izraisiija lielus pluudus kaa sodu. iespeejams, shis ir tikai humaanaaks veids kaa neitralizeet dazhus eksemplaarus - toreiz tak Vinjsh raudaaja un soliijaas vairs taa neizriikoties ar savu radiibu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:)

from: [info]alison
date: Aug. 5., 2005 - 09:58 pm
#

1) veelreiz - kaads sakars starp dziivniekiem un cilveekiem? tikpat labi vareetu saliidzinaat, ka piemeeram meerkakji dziivo kokos, tas vinjiem ir normaali un kaapeec mums, cilveekiem, to nepameegjinaat...

2)A) es nevaicaaju kaapeec Dievs radiijis homoseksuaalus cilveekus. vinji ir, un tas ir skaidrs. taa biji Tu, kas pirmaa izteici viedokli, ka iespeejams vinji ir, lai kontroleetu paarapdziivotiibu.
B) 1)sekss ir greeks tikai paarkaapjot lauliibu, citos gadiijumos taa ir sveetiiba.
2)Dieva plaani vienmeer nostraadaa, taa ka ja paarapdziivotiiba eksistee, tad no taas kaadam arii ir labums, taapat kaa no homoseksuaalistiem, kaut vai taads, ka liek sarosiities kuutrajiem ierindas kristieshiem un pakustinaat savas smadzenes un padomaat, kas ir labi un kas nee.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]alison
date: Aug. 5., 2005 - 10:17 pm
#

iisteniibaa, es taa padomaaju, ka jebkuraa gadiijumaa nav veerts diskuteet, ne man Tevi jaapaarliecina, ne Tu speetu mani paarliecinaat.
un ir forshi, ka Tu turies pie savas paarlieciibas, jo tas ir daudzreiz labaak par cilveekiem, kam nav pashiem sava viedoklja.
miers ar Tevi..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Aug. 7., 2005 - 06:53 pm
#

nja, tieshi to arii gribeeju teikt - izskataas,ka neviena no mums netaisaas ieklausiities otras viedoklii.
hasta la vista

Atbildēt | Iepriekšējais