« previous entry | next entry »
Maijs. 2., 2008 | 08:38 pm
posted by: 8 in pajautaa

Sveikas sievietes!
Taam, kuras ir bijushas gruutas, iesakiet, vai ir veerts taisiit kautkaadu veseliibas apdroshinaashanu, vai var izvilkt ar maksaashanu katru reizi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

savanna

from: [info]savanna
date: Maijs. 2., 2008 - 08:48 pm
#

Biju. Sen. Nebija apdrošināšanas un nebija ne vainas. Tagad jau pāris gadus ir apdrošināšana, bet šajā jomā to izmantot nav plānots :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]8
date: Maijs. 2., 2008 - 08:52 pm
#

cik apmeram naudas iziet shai lietai? nevaru ari internetaa neko sakariigu atrast

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


savanna

from: [info]savanna
date: Maijs. 2., 2008 - 09:04 pm
#

Nez, man ir Ergo apdrošināšana. Ieej www.ergo.lv (laikam) un paskaties. Ja ne, uzzvani otrdien uz konsultāciju tel. un pajautā. Tur summas atšķiras atkarīb;a no vēlmēm. Pasaki, ka esi gaidībās un tad jau piedāvās izdevīgāko.

Otra, kas likās ok, ir IF Latvija.

Atbildēt | Iepriekšējais


savanna

from: [info]savanna
date: Maijs. 2., 2008 - 09:05 pm
#

Summas darbs maksā un tāpēc nezinu. Darba vietai lētāk sanāk, jo viņi vairumā tās ņem.

Atbildēt | Iepriekšējais


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 2., 2008 - 09:18 pm
#

no draudzenju un kolegju pieredzes: ir veerts,pat ja tava alga ir tukstoti pusotru, jo nauda jau kokos neaug. viziite 1x pie aarsta min 25ls, dzemdiibas ar privaato palaatu,liigums ar aarstu un vecmaati, atseviskja istabinja pecdzemdiibaam - tas viss kopa kaadu 1k jau izmaksaas. visu apdrosinaasana nesedz,bet daudz ko. protams,ja tev nav prasibas pret augstakminetam lietaam, tad vabrut ari nav verts. bet apdrosinasanu jau darba devejs maksaa ne jau tu.

Atbildēt


Shelly

from: [info]shelly
date: Maijs. 2., 2008 - 09:45 pm
#

Man gan liekas, ka privātpersonām vispār ir grūti dabūt apdrošināšanu, tā kā viss atkarīgs no darbadevēju politikas. Bet ja darbadevējs ir ar mieru, tad noteikti ir vērts.

Atbildēt


ululate

from: [info]ululate
date: Maijs. 2., 2008 - 10:08 pm
#

Hm, nu paskaties cenas kaut vai šeit: www.ginekologi.lv, pie doka jāiet apm reizi 4 nedēļās, ik pa laikam analīzes, usg... man vajadzēja specifisku usg - 48 ls! Es biju baigi priecīga, ka apdrošināšana to visu sedz. (man ir balta A5).

Atbildēt


from: [info]8
date: Maijs. 2., 2008 - 10:12 pm
#

nu jaa, vienk man boss ir baigi nesakariigs attiecibaa uz taadaam lietaam, tapec es veel skatiijos RSK zelta polisi, to var arii privaati dabuut

Atbildēt


Dying Bride

from: [info]heartstripper
date: Maijs. 3., 2008 - 01:19 am
#

Nuuu, vispār ne jau naudā tā sāls..
Ja ar veselību viss būs ok, tad arī izdevumi būs niecīgi. Ja ne, tad.. Nekāda apdrošnāšana neiepriecinās.

Atbildēt | Diskusija


h2o roze

from: [info]udensroze
date: Maijs. 3., 2008 - 09:20 am
#

nav runa par iepriecinaashanu,bet izdevumu segshanu. Citiem 50ls par viziites reizi nemaz nav nieciigi,pat ja ar veseliibu viss ok.

Atbildēt | Iepriekšējais


semiole

from: [info]semiole
date: Maijs. 3., 2008 - 08:13 pm
#

var iztikt:)
Gāju Siguldā pie privātprakses ārsta, bet viņa ņēma pretī arī ar ģimenes ārsta nosūtījumu, līdz ar to vizītes bija bez maksas. Par 1 papildus USG samaksāju 12 ls. Pārējās divas bija ar valsts nosūtījumu. Ak jā, vēl vienu taisīja, bet tur arī ārsts nosūtīja, lai pārbaudītu savas aizdomas.
Slimnīca Sigī bez nekādiem līgumiem. Februārī ģimenes dzemdības ls 30 + 60 ls lukss palāta. Tās arī visas izmaksas.

Atbildēt


imagine

from: [info]minchux
date: Maijs. 4., 2008 - 09:26 pm
#

1)Apdrošināšanu Latvijā normālā ceļā (ja vien tev nav īiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipašas pazīšanās pie kāda no apdrošinātāju vadības utml.) var iegādāties tikai juridiskas personas = saviem darbieniekiem. Izņēmums ir Rīgas slimokase, bet tā kā viņi apzinās, ka ir vieņīgie, tad pēc pieredzes piedāvā neizdevīgu produktu par nesamērīgu cenu.
2) Tā pati Rīgas Slimokase parasti pirms polises pārdošanas liek aizpildīt anketu un pārbauda vai tev jau nav kāda slimība/iemesls kādēļ vēlies iegādāties apdrošināšanu. 'Šī iemesla dēļ pasākums var sadārdzināties, ja vispār tev tiks piedāvāts
3) Ja tev tomēr ir iespēja tikt pie apdrošināšanas, ņem vērā, ka jauna polise darbojas bieži vien gadījumos sākot no 4. grūtniecības mēneša. Grūtniecības aprūpe/Dzemdību aprūpe utml. skaitās kā extra pakalpojums un ja tev tiek piedāvāts, tad noteikti izpēti vispirms, kas tiek apmaksāts - vai ir to vērts, varbūt tās lietas nav tik dārgas , jo piemēram pašas dzemdības netiek bieži vien segtas, tikai lietas par un ap, vārdu sakot nopietni jāizvērtē vai vērts ņemt to polisi. Ja jau tā polise ir, tad protams cita lieta.

Atbildēt