« previous entry | next entry »
Apr. 10., 2008 | 03:02 pm
posted by: nenormaaliigaa in pajautaa
A tie dārgie jogurti (Daugava, Aiviekste) - ar ko viņi labāki par pārējiem? Mazāk konservantu? Nav augu eļļas klāt? Veselīgāki? Tas ir pierādīts? Ir pētījums?
Respektīvi - vai ir tiešām vērts pirkt tos lētāko vietā?
Paldies!
UPD. Pardon, es te tieši gribēju noskaidrot par REĀLO, veselīgo labumu. Garšas sajūtas ir individuāla padarīšana. Es gribu zināt - vai var ticēt tam, ka tur tiešām nav E un ka produkts REĀLI ir veselīgāks un organismam labvēlīgāks par parasto jogurtu?
Respektīvi - vai ir tiešām vērts pirkt tos lētāko vietā?
Paldies!
UPD. Pardon, es te tieši gribēju noskaidrot par REĀLO, veselīgo labumu. Garšas sajūtas ir individuāla padarīšana. Es gribu zināt - vai var ticēt tam, ka tur tiešām nav E un ka produkts REĀLI ir veselīgāks un organismam labvēlīgāks par parasto jogurtu?
from: mazheks
date: Apr. 10., 2008 - 03:05 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: blin_da
date: Apr. 10., 2008 - 03:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Apr. 10., 2008 - 03:11 pm
#
Atbildēt
from: envija
date: Apr. 10., 2008 - 03:12 pm
#
Atbildēt
from: marina
date: Apr. 10., 2008 - 03:14 pm
#
Atbildēt
from: watt
date: Apr. 10., 2008 - 03:28 pm
#
a vot kefīram garša - pavisam cita lieta salīdzinot ar pārējo drazu (lai gan pēdējā laikā arī kautkas tur sāk uz nepareizo pusi iet).
Atbildēt | Diskusija
from: antuanete
date: Apr. 10., 2008 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: antuanete
date: Apr. 10., 2008 - 04:02 pm
#
Domāju, ka ir kaut kādas kvalitātes kontroles, kur skatās uz ražošanas procesu un to, kas tamā jogurtā ir salikts. Varētu painteresēties PVD.
Garšas atšķirības ir pietiekami jūtamas, lai secinātu, ka vismaz garšas uzlabotāji tur tik tiešām nav pielikti.
Atbildēt