« previous entry | next entry »
Jul. 31., 2005 | 04:04 pm
posted by: esinja in pajautaa

iesakiet kaadu vienkaarshu un garshiigu eedienu, kura galvenaa sastaavdalja ir galja! taa lai nav baigi sarezjgjiiti, nav nepiecieshama cepeshkraasns (ir tikai parastaa gaazes pliite) un daudz laika un kjeepaashanaas!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {38}

from: [info]dzingla
date: Jul. 31., 2005 - 04:05 pm
#

karbonāde
kotletes
maltās gaļas mērce :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:09 pm
#

kotletes ir kjeepaashanaas! :))
karbonaades kaut kaa apnikushas... nez.. par maltaas galjas meerci it kaa aizdomaajos, bet nu vinja var sanaakt un vinja var nesanaakt.. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


par maltās gaļas mērci

from: [info]dzingla
date: Jul. 31., 2005 - 04:21 pm
#

galvenais, neaizmirsti sīki sasmalcinātus sīpolus & ķiplokus, lai izdotos pavisam labi - Santas Marias "gaļas kopējā garšviela"+ melnie pipari, pāris lauru lapas arī par ļaunu nenāx
no sākuma apcep gaļu, tad uzlej ūdeni, lai nedaudz pasautējas & pieliec krējumu (trekno, nevis 12 % ;))
& būs OK!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: par maltās gaļas mērci

from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:29 pm
#

ja saduushoshos taisiit, peecaak izstaastiishu, kas sanaaca. it kaa jau neizklausaas baigi gruushi.. :)
paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


hope

from: [info]hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:06 pm
#

cepta gaļa

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:09 pm
#

apnikusi

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


hope

from: [info]hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:10 pm
#

hmm.. esmu dzirdējis ka ir garšīgi cepta gāla ar medu...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:11 pm
#

ar medu sasmeeree pirms cepshanas? veel kaut kaadi speci vajadziigi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


noguris, taču laimīgs

from: [info]terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:23 pm
#

nezinu, pirms vai pēc, taču esmu taisījis, cepšanas laikā medu uzlejot pa virsu (tā ne pārāk daudz)

sanāk visai specifiska, taču viennozīmīgi ne slikta garša

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:25 pm
#

man kaut kaa neiedvesh ticiibu kaut kas taads, kaa galja, kopaa ar kaut ko taadu kaa medus. ja veel pirms tam.. tad jaa, vareertu buut bruunaaks un kraukshkjiigaaks.. a peec tam... uff..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


noguris, taču laimīgs

from: [info]terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:27 pm
#

man arī neiedvesa, līdz pamēģināju
a tu ņem un vienu gaļas gabaliņu tikai tā sataisi, lai pārbaudītu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:29 pm
#

labinji, pameegjinaashu divus gabalinjus! :)))
paldies!
Siguldaa jau pabiji?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


noguris, taču laimīgs

from: [info]terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:35 pm
#

vakar vakarā uz pāris stundām
iespējams, rīt ar sīci pa dienu aizbraukšu

Atbildēt | Iepriekšējais


hope

from: [info]hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:23 pm
#

nee peec.. tjipa izcep galju tādu piparotu un ta vienkārši uzsmērē tā ritīgi medu un ēd... pats neesu mēģinājis, bet saka ka baigi labais esot...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:25 pm
#

galja un cukurs? nav kaut kas taads, kaa saldeejums ar marineetiem gurkjiem?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


hope

from: [info]hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:30 pm
#

es domāju ka nē.. ja jau cilvēki ēd un nekas slikts nav noticies.... ta jau laikam ka labs

Atbildēt | Iepriekšējais


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jul. 31., 2005 - 04:14 pm
#

Gaļa ar makaroniem un drusku sieru pāri... Yummmmm 8)

Vai arī gaļas pankūķeļi

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:19 pm
#

domaata malta galja? tas pats laikam, kas saucas po flotski? :)
tas ir baigi garshiigi un baiiiiiigi barojoshi, miiljaa! :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jul. 31., 2005 - 04:58 pm
#

Yeah baby, yeah!! ;))))
Es gan ēdu parasti makaronus vienus pašus buljonā, kur izšķīdinu to sieru, bet, ja jau jautājums bij par gaļu.... :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 1., 2005 - 09:11 am
#

pastaasti luudzu, kaa izshkjiidinaat sieru buljonaa? es labpraat uztaisiitu siera zupu un taa... tas vareetu buut jaammmiiii! :))))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Aug. 1., 2005 - 10:16 am
#

Es pērku tos parastos tostersierus, kas jau pa šķēlītēm iepakoti plēvītēs :)) Nu, tā četrstūraina paciņa, 45-65 sant.
Uz vienu porciju bujona - vienu šķēli. Iemet iekšā karstā buljonā, drusku pabiksta un tā izšķīst.

Visgaršīgāk ir vai nu ar parastu dārzeņu buljonu, vai arī - manā gadījumā - ar Knorr vistas buljonmakaronzupu :D Baigi neveselīgi, bet garšīgi un sātīgi :]

Atbildēt | Iepriekšējais


Fxp

maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]fxp
date: Jul. 31., 2005 - 04:22 pm
#

tātad,
apcepj malto gaļu, pieliek varbūt kādu papriku vai vēl kādu zaļumu. un beigās, pievieno ananasu gabaliņus, ketčupu ar krējumu. un viss ir gatavs;)
ēd ar visu ko vien grib:)
šito pašu var darīt, maltās gaļas vietā izmantojot arī gaļu gabaliņos.

Atbildēt | Diskusija


noguris, taču laimīgs

Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:24 pm
#

fuj, nafig tur ketčupu klāt???
ketčups pilnīgi visu ēdiena garšu nobeidz

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


hope

Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:31 pm
#

kečups labi garšo pie visiem ēdieniem....

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:32 pm
#

tikai pashu gatavotais.. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


noguris, taču laimīgs

Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:34 pm
#

tāpēc, ka padara visus ēdienus vienādi [bez]garšīgus
ketčupu ir attaisnojams lietot tikai pie neizdevušamies ēdieniem, lai notušētu neveiksmi

Atbildēt | Iepriekšējais


Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:27 pm
#

hmmm, izklausaas labi. ananaasa gabalinji tie kas bundzjaas vai svaigi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Fxp

Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]fxp
date: Jul. 31., 2005 - 04:32 pm
#

bundžas.
a ketčupu jau nevajag aso vai arī nenormāli daudz.
viņu vairāk izmanto kā krāsai un garšai, nevis garšas nomākšanai:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:32 pm
#

pameegjinaasim.paldies!!!

Atbildēt | Iepriekšējais


noguris, taču laimīgs

Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem

from: [info]terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:34 pm
#

ja krāsai, tad jau labāk tomātu mērci

Atbildēt | Iepriekšējais


nez

from: [info]nez
date: Jul. 31., 2005 - 04:53 pm
#

nu ko Tu ņemies! tatāru maizītes ir visam pamatā, mīļā! jēlu, jēlu!!! ar sāli, pipariņu un sīpoliņu! lūk tas ir jammīī:)))

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 06:48 pm
#

zveeriigi garshiigi vareetu buut, ne?:))))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]tumsiigaa
date: Aug. 1., 2005 - 12:24 am
#

nu ja taksh! :) var arii klaa citronpiparus un citrona sulu bish piepiest, bet siipolinji+pipari+saals ir obligaati ;P

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 1., 2005 - 01:35 am
#

citronpiparinji... mmmm :)))))))))))))))))

Atbildēt | Iepriekšējais


Manas dzīves atskaņu almanahs

from: [info]ulvs
date: Jul. 31., 2005 - 05:14 pm
#

Čau, veģetāriete.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Jul. 31., 2005 - 05:54 pm
#

es ne sev, durik taisiishu - viirietim! :P

Atbildēt | Iepriekšējais


nothing

from: [info]ultradog
date: Aug. 1., 2005 - 07:56 pm
#

Jēla gaļa ar majonēzi :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Aug. 2., 2005 - 11:35 am
#

ljoti laba galja jeela ir LJOTI garshiiga, piekriitu :)

Atbildēt | Iepriekšējais