« previous entry | next entry »
Jul. 31., 2005 | 04:04 pm
posted by: esinja in pajautaa
iesakiet kaadu vienkaarshu un garshiigu eedienu, kura galvenaa sastaavdalja ir galja! taa lai nav baigi sarezjgjiiti, nav nepiecieshama cepeshkraasns (ir tikai parastaa gaazes pliite) un daudz laika un kjeepaashanaas!
from:
dzingla
date: Jul. 31., 2005 - 04:05 pm
#
kotletes
maltās gaļas mērce :)
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:09 pm
#
karbonaades kaut kaa apnikushas... nez.. par maltaas galjas meerci it kaa aizdomaajos, bet nu vinja var sanaakt un vinja var nesanaakt.. :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
par maltās gaļas mērci
from:
dzingla
date: Jul. 31., 2005 - 04:21 pm
#
no sākuma apcep gaļu, tad uzlej ūdeni, lai nedaudz pasautējas & pieliec krējumu (trekno, nevis 12 % ;))
& būs OK!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: par maltās gaļas mērci
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:29 pm
#
paldies!
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:06 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:23 pm
#
sanāk visai specifiska, taču viennozīmīgi ne slikta garša
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:27 pm
#
a tu ņem un vienu gaļas gabaliņu tikai tā sataisi, lai pārbaudītu :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:29 pm
#
paldies!
Siguldaa jau pabiji?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:35 pm
#
iespējams, rīt ar sīci pa dienu aizbraukšu
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
lyrfeel
date: Jul. 31., 2005 - 04:14 pm
#
Vai arī gaļas pankūķeļi
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:19 pm
#
tas ir baigi garshiigi un baiiiiiigi barojoshi, miiljaa! :))
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lyrfeel
date: Jul. 31., 2005 - 04:58 pm
#
Es gan ēdu parasti makaronus vienus pašus buljonā, kur izšķīdinu to sieru, bet, ja jau jautājums bij par gaļu.... :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 1., 2005 - 09:11 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
lyrfeel
date: Aug. 1., 2005 - 10:16 am
#
Uz vienu porciju bujona - vienu šķēli. Iemet iekšā karstā buljonā, drusku pabiksta un tā izšķīst.
Visgaršīgāk ir vai nu ar parastu dārzeņu buljonu, vai arī - manā gadījumā - ar Knorr vistas buljonmakaronzupu :D Baigi neveselīgi, bet garšīgi un sātīgi :]
Atbildēt | Iepriekšējais
maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
fxp
date: Jul. 31., 2005 - 04:22 pm
#
apcepj malto gaļu, pieliek varbūt kādu papriku vai vēl kādu zaļumu. un beigās, pievieno ananasu gabaliņus, ketčupu ar krējumu. un viss ir gatavs;)
ēd ar visu ko vien grib:)
šito pašu var darīt, maltās gaļas vietā izmantojot arī gaļu gabaliņos.
Atbildēt | Diskusija
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:24 pm
#
ketčups pilnīgi visu ēdiena garšu nobeidz
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
hope
date: Jul. 31., 2005 - 04:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:34 pm
#
ketčupu ir attaisnojams lietot tikai pie neizdevušamies ēdieniem, lai notušētu neveiksmi
Atbildēt | Iepriekšējais
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
fxp
date: Jul. 31., 2005 - 04:32 pm
#
a ketčupu jau nevajag aso vai arī nenormāli daudz.
viņu vairāk izmanto kā krāsai un garšai, nevis garšas nomākšanai:)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 04:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
Re: maltās gaļas mērce ar ananasiem
from:
terrible_lie
date: Jul. 31., 2005 - 04:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
nez
date: Jul. 31., 2005 - 04:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 06:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tumsiigaa
date: Aug. 1., 2005 - 12:24 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 1., 2005 - 01:35 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ulvs
date: Jul. 31., 2005 - 05:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Jul. 31., 2005 - 05:54 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ultradog
date: Aug. 1., 2005 - 07:56 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
esinja
date: Aug. 2., 2005 - 11:35 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais