auzu pārslu cepumi
« previous entry | next entry »
Mar. 6., 2008 | 04:40 pm
posted by: spuldziite in pajautaa
ļoti sagribējās auzu pārslu cepumus, vislabāk- tādus kā tējasnamiņā. tā kā man nav nekādas iespējas
šobrīd tādus nopirkt, ir dizmusi doma pašai sacept/sataisīt.
intenrets piedāvā visādus brīnumus, bet visas tās receptes ir pagalam sarežģītas un prasa visādas nestandarta izejvielas.
tāpēc:
vai kāds nezina recepti apsaras tējasnamiņā nopērkamajiem auzu cepumiem?
vai kādam nav aizķērusies pašam sava, izcili garšīga auzu pārslu recepte, ar kuru tad varētu šobrīd padalīties?
šobrīd tādus nopirkt, ir dizmusi doma pašai sacept/sataisīt.
intenrets piedāvā visādus brīnumus, bet visas tās receptes ir pagalam sarežģītas un prasa visādas nestandarta izejvielas.
tāpēc:
vai kāds nezina recepti apsaras tējasnamiņā nopērkamajiem auzu cepumiem?
vai kādam nav aizķērusies pašam sava, izcili garšīga auzu pārslu recepte, ar kuru tad varētu šobrīd padalīties?
from: diin
date: Mar. 6., 2008 - 05:47 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: spuldziite
date: Mar. 6., 2008 - 05:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
es parasti gatavoju šādi:
from: keikoo
date: Mar. 6., 2008 - 05:49 pm
#
2. 150 g cukura
3. sāls
4. citrona miziņa
5. 1 tējk. sodas
6. drusciņ vaniļas cukura
7. 2 olas
8. 2 ēdamk. miltu
9. 4-5 gl. auzu pārslu, puse no tām apgrauzdētas cukurā uz pannas
Sviestu izkausē un atdzesē, pievieno cukuru, sāli, citrona miziņu, sodu, vaniļu un saputo. Liek klāt olas, miltus un samaisa. Pēc tam ber klāt auzu pārslas. Noliek uz 1 stundu uzbriest. Cep 220oC gaiši brūnas.
Atbildēt | Diskusija
Re: es parasti gatavoju šādi:
from: spuldziite
date: Mar. 6., 2008 - 05:50 pm
#
esmu jau pusceļā uz veikalu pēc izejvielām
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sieviete_tanks
date: Mar. 6., 2008 - 05:57 pm
#
http://www.receptes.lv/lat/konditorejas
Atbildēt
from: affair
date: Mar. 6., 2008 - 06:09 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: spuldziite
date: Mar. 6., 2008 - 06:25 pm
#
skoposies un nedalīsies un vienkārši šeit gaisu jauksi?
vai tomēr būsi jauks un izpalīdzēsi meitenei?
Atbildēt | Iepriekšējais
from: redz
date: Mar. 6., 2008 - 07:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mareks123
date: Jan. 21., 2014 - 11:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais