es parasti gatavoju šādi:
Mar. 6., 2008 | 05:49 pm
No:: keikoo
1. 150 g sviesta
2. 150 g cukura
3. sāls
4. citrona miziņa
5. 1 tējk. sodas
6. drusciņ vaniļas cukura
7. 2 olas
8. 2 ēdamk. miltu
9. 4-5 gl. auzu pārslu, puse no tām apgrauzdētas cukurā uz pannas
Sviestu izkausē un atdzesē, pievieno cukuru, sāli, citrona miziņu, sodu, vaniļu un saputo. Liek klāt olas, miltus un samaisa. Pēc tam ber klāt auzu pārslas. Noliek uz 1 stundu uzbriest. Cep 220oC gaiši brūnas.
2. 150 g cukura
3. sāls
4. citrona miziņa
5. 1 tējk. sodas
6. drusciņ vaniļas cukura
7. 2 olas
8. 2 ēdamk. miltu
9. 4-5 gl. auzu pārslu, puse no tām apgrauzdētas cukurā uz pannas
Sviestu izkausē un atdzesē, pievieno cukuru, sāli, citrona miziņu, sodu, vaniļu un saputo. Liek klāt olas, miltus un samaisa. Pēc tam ber klāt auzu pārslas. Noliek uz 1 stundu uzbriest. Cep 220oC gaiši brūnas.