pajautaa

poliklīnikas u.tml.

« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2007 | 11:52 am
posted by: dekaels in pajautaa

Varbūt kādam ir pieredze: Rakstnieku poliklīnika ir labs iestādījums?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Nov. 15., 2007 - 11:58 am
#

Es tur eju zobus labot, nesūdzos.

Atbildēt


nxn

from: [info]nxn
date: Nov. 15., 2007 - 12:05 pm
#

es ar eju pie yobaarsta, feini. veel man tur bija gjimenes arste, pirms paarvaacaas uy privaatpraksi, taa kaa esmu asinis nodevusi, kkaadas USG taisiijusi utml. serviss ok, apkalposjana laipna.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]aluka
date: Nov. 16., 2007 - 03:41 pm
#

Jobārsts : DDDD

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]citizen_erased
date: Nov. 15., 2007 - 12:05 pm
#

jā. labs ginekologs.un tur ir infrasarkanā pirts.

Atbildēt


pomegranate (my name is alise)

from: [info]pomegranate
date: Nov. 15., 2007 - 12:25 pm
#

Agrāk biju vairākus gadus viņu klients. Speciālisti normāli (izņemot neiropatalogus.. hih). Vienīgais čakars (kāpēc arī nomainīju šo iestādi) man ģimenes ārsts pats nomainījās 7as reizes. Tā kā - ikreiz, kad gāju, nezināju, kāds nu šoreiz būs.. un viss stōrijs bija jāstāsta no jauna. :)
Bet kopumā - iesaku.

Atbildēt


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Nov. 15., 2007 - 03:14 pm
#

esmu tur pabijis pie zobārstes Rozānovas. ļoti jauka. citi ārsti arī šķiet jauki, jo nevienu diži neapmierinātu klaigājam neesmu tur redzējis.

Atbildēt


from: [info]digna
date: Nov. 15., 2007 - 04:07 pm
#

Varu teikt tikai labu par šo iestādi.

Atbildēt


Lacy F

from: [info]panacea
date: Nov. 16., 2007 - 01:29 am
#

man tur ir ģimenes ārste Zīvere-Pile, kas, manuprāt, nav diezko jēdzīga kā ārste. nu ok, es esu farmaceite un aizeju pie viņas parasti ar pašuzstādītu diagnozi un vajadzīgo zāļu sarakstiņu un pēc tam kad receptes sarakstītas tad laimīgi šķiramies. pozitīvi ir tas, ka a) pie viņas, protams, ir milzu pieraksts, bet ir katru dienu akūtā stunda un ja ir vajadzība, tad pie viņas točna var tikt. b) viņa neskopojas ar nosūtījumiem, kas arī ir labi. tas laikam arī ir ģimenes ārsta galvenais pienākums - nosūtīt pie citiem, jo diagnozes viņa man nekādas nav īsti uzstādījusi un tās dažas, ko noteica izrādījās nepareizas biši. tā kaut kā.

a tā reģistratūra forša, māsiņas laipnas. pie ķirurga nekādā gadījumā neej - man izņēma 8 dienas pa ātru šuves no kājas, kā rezultātā es mēnesi nevarēju paiet pēc tam. neiroloģe pajēdzīga. lore laba, dermatoloģe arī. (es laikam izklausos galīgi slima, bet ja es nespēju sev noteikt diagnozi, tad man ir 99% pārliecība, ka to nespēs arī ģimenes ārste un tad eju pie speciālistiem). tā.

ā un vispār ja tev tur ir ģimenes ārsts, tad jāmaksā 50 saņčiki par vizīti (kurus s bieži aizmirstu samaksāt) un analīzes par brīvu un pie poliklīnikas speciālistiem atlaides.

Atbildēt