pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2007 | 11:23 am
posted by: esinja_2 in pajautaa

Bija kaut kāda recepte, kur baisi ātri varēja sataisīt ābolkūku. nu bez mīklu raudzēšanas un baigi ilgās mīcīšanās. Kāds varbūt zin? moš kaut kāds cits veids, kā sacept ābolus - vajag saldo.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Aug. 4., 2007 - 11:41 am
#

nē, nē, ir daudz garšīgāka recepte! glāze miltu, glāze mannā, 3/4 glāzes cukura, kefīrs (ampēram glāze, bet faktiski tā, uz aci), 2 olas, drusku sāls, vaniļas cukurs, soda.

Sajauc miltus, mannā, olas, cukuru un vaniļas cukuru un pamazām lej klāt kefīru un maisa, lai neveidojas kunkuļi. Masas pēc konsistencei jābūt kā biezam krējumam. Beigās pieliek sodu, apmaisa, tad ietaukotā un ar mannā apkaisītā pannā ielej daļu no mīklas, saliek sagrieztus ābolus, tad lej atlikušo mīlku, pa virsu kārto ābolus, pārkaisa ar kanēli un cep ~ 30 min, kamēr virsiņa kļūst kraukšķīgi brūna.

Atbildēt | Diskusija


esinja_2

from: [info]esinja_2
date: Aug. 4., 2007 - 11:46 am
#

izklausās gardi, noteikti izmēģināšu, paldies! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


--

from: [info]ripp
date: Aug. 4., 2007 - 03:47 pm
#

a bet šis izklausās interesanti :) jādabū cepamforma kūkām un jāiemēģina :>

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Aug. 4., 2007 - 04:39 pm
#

vēl viena alternatīva ir ābolus aizvietot ar kokosriekstu skaidiņām (kādas 2 ēd.k.), vienkārši iejaukt mīklā, ieliet pannā un cept. ļoti garšīgi ar pienu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


--

from: [info]ripp
date: Aug. 6., 2007 - 04:33 pm
#

lūk kokosriekstu skaidiņas, tāpat kā kokosrieksti, man negaršo. bet es pieļauju, ka ābolus šajā gadījumā var aizvietot ar daudz ko :)

Atbildēt | Iepriekšējais