« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2007 | 11:23 am
posted by: esinja_2 in pajautaa
Bija kaut kāda recepte, kur baisi ātri varēja sataisīt ābolkūku. nu bez mīklu raudzēšanas un baigi ilgās mīcīšanās. Kāds varbūt zin? moš kaut kāds cits veids, kā sacept ābolus - vajag saldo.
from: aleja
date: Aug. 4., 2007 - 11:41 am
#
Sajauc miltus, mannā, olas, cukuru un vaniļas cukuru un pamazām lej klāt kefīru un maisa, lai neveidojas kunkuļi. Masas pēc konsistencei jābūt kā biezam krējumam. Beigās pieliek sodu, apmaisa, tad ietaukotā un ar mannā apkaisītā pannā ielej daļu no mīklas, saliek sagrieztus ābolus, tad lej atlikušo mīlku, pa virsu kārto ābolus, pārkaisa ar kanēli un cep ~ 30 min, kamēr virsiņa kļūst kraukšķīgi brūna.
Atbildēt | Diskusija
from: esinja_2
date: Aug. 4., 2007 - 11:46 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ripp
date: Aug. 4., 2007 - 03:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: aleja
date: Aug. 4., 2007 - 04:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ripp
date: Aug. 6., 2007 - 04:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais