Aug. 4., 2007 | 11:41 am
No:: aleja
nē, nē, ir daudz garšīgāka recepte! glāze miltu, glāze mannā, 3/4 glāzes cukura, kefīrs (ampēram glāze, bet faktiski tā, uz aci), 2 olas, drusku sāls, vaniļas cukurs, soda.
Sajauc miltus, mannā, olas, cukuru un vaniļas cukuru un pamazām lej klāt kefīru un maisa, lai neveidojas kunkuļi. Masas pēc konsistencei jābūt kā biezam krējumam. Beigās pieliek sodu, apmaisa, tad ietaukotā un ar mannā apkaisītā pannā ielej daļu no mīklas, saliek sagrieztus ābolus, tad lej atlikušo mīlku, pa virsu kārto ābolus, pārkaisa ar kanēli un cep ~ 30 min, kamēr virsiņa kļūst kraukšķīgi brūna.
Sajauc miltus, mannā, olas, cukuru un vaniļas cukuru un pamazām lej klāt kefīru un maisa, lai neveidojas kunkuļi. Masas pēc konsistencei jābūt kā biezam krējumam. Beigās pieliek sodu, apmaisa, tad ietaukotā un ar mannā apkaisītā pannā ielej daļu no mīklas, saliek sagrieztus ābolus, tad lej atlikušo mīlku, pa virsu kārto ābolus, pārkaisa ar kanēli un cep ~ 30 min, kamēr virsiņa kļūst kraukšķīgi brūna.